homepage_infoavond-deeltijd-augustus

Infoavond deeltijd 28 augustus

Meer informatie & aanmelden

NHL Stenden. Grensverleggend.

Door je grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen onze docenten je iedere dag uit je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van je opleiding. Je doet namelijk ook kennis op bij andere opleidingen en zelfs buiten de muren van onze hogeschool. Onze campussen vind je in Noord-Nederland en in het buitenland. Van Leeuwarden tot Zuid-Afrika; de wereld ligt aan je voeten.

Grensverleggend

Doe ervaring op binnen én buiten de muren van onze hogeschool.

Praktijkgericht

Ontwikkel innovatieve oplossingen voor vraagstukken uit het werkveld.

Internationaal

Studeer of loop stage in het buitenland: een onvergetelijke ervaring.


NHL Stenden

NHL Stenden stijgt in de Nationale Studenten Enquête

Hoge waardering voor internationalisering en praktijkgericht onderzoek

NHL Stenden Hogeschool blijft goed scoren, zo blijkt uit de resultaten van de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSE) die vandaag bekend zijn gemaakt. Bijna 80% procent van de studenten bij NHL Stenden is tevreden of zeer tevreden over zijn of haar opleiding. Ze zouden de studie aan vrienden of familie aanraden. Op bijna alle thema’s die de NSE behandelt, laat NHL Stenden een lichte stijging zien ten opzichte van de resultaten van voorgaande jaren. “Wij zijn trots op de behaalde resultaten,” aldus Jan van Iersel, lid College van Bestuur NHL Stenden. “Een sterk begin van onze nieuwe hogeschool NHL Stenden.”

Lees verder

Onze multi-campus hogeschool

NHL Stenden heeft campussen in Noord-Nederland én in het buitenland. Ieder jaar kiezen ruim 25.000 studenten ervoor om een deel van hun studie aan één van onze vestigingen in het buitenland te volgen. Bangkok, Bali, Port Alfred of Qatar? Je hebt de wereld aan keuzes!

Simon Boersma

“Internationale contacten maken de opleiding voor mij aantrekkelijk.”