Aanmelden Cursus

Je kunt je aanmelden door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Na verzending ontvang je per e-mail een bevestiging van de NHL Stenden Hogeschool. Er is dan sprake van een overeenkomst tussen jou en NHL Stenden. Als je het aanmeldformulier verzendt, ga je een bestelling met een betalingsverplichting aan.

De Algemene voorwaarden cursussen die op de overeenkomst van toepassing zijn, vind je hier. Je kunt deze algemene voorwaarden downloaden en opslaan. In het aanmeldformulier wordt je gevraagd met deze algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Je kunt de overeenkomst zonder opgave van redenen en kosten nog ontbinden binnen 14 dagen na ontvangst van onze bevestigingsmail met het ontbindingsformulier. Wil je meer informatie over de aanmeldprocedure klik dan hier.

Jouw keuze

Betreft: [get-param:opleiding]
Start: [get-param:start]
Duur: [get-param:duur]
Prijs:  [get-param:prijs] 
Overige kosten: [get-param:overige]
Locatie: [get-param:locatie]

[get-param:voldoende]

We helpen je graag met het maken van de juiste studiekeuze. Om dit te doen, registreren we een aantal gegevens van je. Ben je jonger dan 16, vraag dan eerst toestemming aan je ouders/verzorgers hiervoor. Je ontvangt dan (maximaal 2x per week) informatie over evenementen, informatie over studiekeuze en nieuws van NHL Stenden Hogeschool. Voor meer informatie, zie onze privacy statement.