Meeloopdag

Meld je aan voor een meeloopdag met een voltijd opleiding en ervaar hoe het is om écht te studeren aan NHL Stenden van september tot juni.

Leuk dat je een dag met ons mee wilt lopen! De ervaring heeft ons geleerd dat we je het beste kunnen helpen als je eerst een proefstudeerdag bij ons hebt meegemaakt. Heb je dat nog niet gedaan? Meld je dan eerst hier aan.

Meld je aan voor Proefstuderen

Heb jij al een proefstudeerdag doorlopen en wil je nog graag met een student een dag meelopen? Dan ben je van harte welkom! Meld je hieronder aan en maak de opleiding van binnenuit mee.

De opleidingen Chemie, Chemische Technologie, Biotechnologie of Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek zijn onderdeel van Life Sciences & Technology Leeuwarden, een samenwerking van Van Hall Larenstein en NHL Stenden Hogeschool. Wil je een dagje meelopen bij één van deze opleidingen, dan kun je je aanmelden via de website van Van Hall Larenstein.

Meld je aan bij Van Hall Larenstein

Sommige opleidingen worden op meerdere locaties aangeboden.
We helpen je graag met het maken van de juiste studiekeuze. Om dit te doen, registreren we een aantal gegevens van je. Ben je jonger dan 16, vraag dan eerst toestemming aan je ouders/verzorgers hiervoor. Je ontvangt dan (maximaal 2x per week) informatie over evenementen, informatie over studiekeuze en nieuws van NHL Stenden Hogeschool. Voor meer informatie, zie onze privacy statement.