Create & Connect

donderdag 17 juni 2021, 14:30 uur t/m 17:00 uur

Online kennisevent georganiseerd door studenten van de Ad Online Contentcreator.

In de afgelopen decennia is de online wereld steeds belangrijker geworden. Inmiddels kunnen bedrijven niet meer zonder het hebben van een website en het inzetten online kanalen. Als bedrijf of organisatie ben je tegenwoordig bijna verplicht identiteit en originaliteit zo veel mogelijk naar voren te brengen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe weet je wat de beste manieren zijn van posten, uploaden en bijhouden van je creatieve content? Ontdek het donderdagmiddag 17 juni tijdens het online event Create & Connect. Je krijgt hier antwoord op vragen als:

  • Wat zijn de trends op gebied van online content?
  • Hoe zet je (lokale) influencers in om jouw doelen te bereiken?
  • Welke misvattingen zijn er over het beroep contentcreator?

Bekijk het event op YouTube

Waar?

Online - livestream via YouTube.

Wanneer

Donderdag 17 juni 14.30-17.00 uur.
Ga direct naar de livestream.

Kosten

Gratis

Van studenten, voor het werkveld

Create & Connect wordt georganiseerd door de studenten van de opleiding Ad Online Contentcreator van NHL Stenden. Inspirerende sprekers, (oud)studenten en professionals uit het werkveld delen hun kennis en ervaringen op het gebied van online content. Iedereen die meer wil weten over het bedenken, maken en plaatsen van content is welkom. Dus werk jij voor een organisatie die online content (nog meer) wil inzetten? Ben je benieuwd naar het vakgebied online contentcreator? Of wil je er een studie over volgen? Zorg dan dat je erbij bent!

Ben je nieuwsgierig geworden? Volg ons op Instagram voor de laatste updates.

Volg Create & Connect op Instagram

Over de Ad Online Contentcreator

De opleiding Ad Online Contentcreator is een relatief nieuwe opleiding. Op de opleiding maak je kennis met allerlei verschillende sectoren binnen de media. Van marketingstrategieën tot fotograferen en het uitwerken van je eigen ideeën. Op de opleiding kun je je creativiteit kwijt als vormgever, tekstschrijver, videograaf of fotograaf en leer je over verschillende onderwerpen zoals psychologie en journalistiek.

Meer over de Ad Online Contentcreator