Video als marketingtool

Naast de vakken fotografie en grafisch vormgeven gaan studenten van de Ad Online Contentcreator ook aan de slag met film en geluid. Bij het vak film en geluid wordt niet alleen laten zien hoe je kunt filmen en het beste om kunt gaan met de camera, maar leer je ook allerlei manieren om video’s te bewerken en om tot een mooi eindresultaat te komen. Veel bedrijven vergeten het inzetten van video als marketingtool, hoewel juist video’s klanten een mooi overzicht en beeld geven.  

Opgeleid met film 

Ik sprak mijn medestudent Sanne over haar mening en ervaringen van film en geluid. Sanne: “bij voorbaat dacht ik dat film en geluid heel ingewikkeld zou zijn, ik wist namelijk nog helemaal niets van de onderwerpen die we zouden behandelen. We moesten hierbij werken met het programma première pro van adobe, hier moest ik eerst heel erg aan wennen maar oefening baart kunst. Na een tijdje oefenen kreeg ik het programma onder controle. Uiteindelijk vond ik film en geluid een erg interessant en leerzaam vak om te hebben gevold omdat ik dingen heb geleerd waar ik zonder deze opleiding nog nooit van gehoord zou hebben. Ik vind het heel handig dat ik nu een goede video in elkaar kan zetten en hiermee ook mijn vaardigheden verbreed in het werkveld.” 

Create & Connect

Op donderdag 17 juni hebben wij als Contentcreators een live event gepland. Hier krijg je van alles te horen over waar je voor wordt opgeleid en hoe dit in te zetten is in het werkveld. Ben je geïnteresseerd in het inzetten van goede video’s voor jouw bedrijf? Zet dan het evenement in je agenda en wees erbij! 

Meer informatie