Fotograferen als professional

"Online Contentcreator, wat leer je daar toch? Dit is iets wat ik me vaak heb afgevraagd voordat ik aan de opleiding begon. Een van de vakken die mij het meest motiveerde was het vak fotografie, het leek en lijkt mij nog steeds ontzettend leuk om iets te doen in de wereld van fotografie, zoals om te werken als professional fotograaf bij een bedrijf." 

Fotografie tijdens de opleiding 

Tijdens de eerste periode van de opleiding Online Content Creator ga je aan de slag met de camera en kun je door middel van een portfolio helemaal je creativiteit kwijt. Er wordt aandacht besteedt aan de verschillende soorten fotografie, zoals portret of stilleven, en alle informatie die je moet weten om de camera goed te gebruiken.  

Niet alleen ik was enthousiast over het vak fotografie, ik sprak met mijn medestudent Amber over wat zij vond van fotografie tijdens de eerste periode. Amber: “ik vond het vak fotografie geweldig! Zelf had ik nog geen ervaring met het fotograferen met een professionele camera. Ik kon altijd al veel plezier beleven aan het fotograferen met een telefoon dus het was leuk dat ik mijn interesse hierin kon verbreden en ontwikkelen. Ik vind het leuk dat ik de dingen die ik nu heb geleerd kan toepassen in het werkveld en echt een kennis heb opgebouwd over hoe je om moet en kunt gaan met de camera.” 

Create & Connect

Op donderdag 17 juni hebben wij de studenten van de Ad Online Contentcreator een live event gepland. Hier krijg je van alles te horen over waar je voor wordt opgeleid en hoe dit in te zetten is in het werkveld. Het evenement is gratis, dus wees erbij! 

Meer informatie