NHL Stenden koor

Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach

Als gevolg van de geldende maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona-virus heeft NHL Stenden hogeschool helaas moeten besluiten om de geplande uitvoeringen van de Matthäus Passion op 7 april in schouwburg ‘De Ogterop’ in Meppel en op 8 april in De Grote Kerk in Leeuwarden, te annuleren. 

We vragen hiervoor uw begrip. Voor reeds bestelde en betaalde toegangskaarten wordt een passende oplossing gezocht . Wij komen op een later tijdstip hierop terug.
We hopen u spoedig weer onder normale omstandigheden en in goede gezondheid muzikaal te ontmoeten bij een concert van het NHL Stendenkoor!

Onder leiding van dirigent Hans de Wilde voert het NHL Stendenkoor traditiegetrouw in de Stille Week voor Pasen de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach uit. Samenwerking is gezocht met het Martini Jongenskoor uit Sneek en meerdere professionele solisten. Het geheel wordt begeleid door het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, met Johan Bijhold achter het orgel.

Dinsdag 7 april 2020

Schouwburg ‘Ogterop’
Zuideinde 70
7941 GK Meppel

Woensdag 8 april 2020

Grote- of Jacobijnerkerk
Bredeplaats 4
8911 EP Leeuwarden

Twee uitvoeringen

Er vinden twee uitvoeringen van de Matthaus Passion plaats. Het eerste concert is dinsdag 7 april in de schouwburg ‘Ogterop’ in Meppel, het tweede woensdag 8 april in de Grote- of Jacobijnerkerk in Leeuwarden. Beide concerten beginnen om 19:30 uur.