nhl-stenden-career-days-2019

NHL Stenden Career Day

dinsdag 07 mei 2019, 12:30 uur t/m 17:00 uur | Emmen

Wil je in contact komen met onze enthousiaste hbo studenten? Bied je een interessante stage- of afstudeerplek of ben je op zoek naar een starter? Kom dan naar de Career Day van NHL Stenden Hogeschool in Emmen op dinsdag 7 2019. De locatie is het ATLAS Theater in Emmen.

Dinsdag 7 mei staat in het teken van Technology & IT. Je komt in contact met (internationale) studenten van de opleidingen Informatica, Technische Informatica, ICT-Beheer, Information Technology, Werktuigbouwkunde, Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek en Chemie - jaar 1 t/m 4.

Programma

Het voorlopige programma ziet er per dag als volgt uit:

12:30 - 13:00 uur: Ontvangst
13:00 - 14:30 uur: Plenair gedeelte met gastsprekers
14:30 - 17:00 uur: Bedrijvenmarkt 

Voorafgaand aan het programma is er tijd voor het opbouwen van de stand en om te lunchen. In de bevestiging ontvang je hierover meer praktische informatie.

Wij zijn aan het oriënteren of er onder de bedrijven belangstelling is om een workshop voor de studenten aan te bieden gedurende de bedrijvenmarkt. Dit houdt in dat studenten kunnen kiezen om een workshop te volgen of om op de markt in gesprek te gaan met bedrijven. Wanneer hiervoor belangstelling is, horen wij dit graag (zie aanmelden).

Kennismaken met studenten

Graag willen wij jou de mogelijkheid bieden om met een stand deel te nemen aan één van deze of beide dagen om jouw bedrijf te presenteren met een interessante stageplaats, afstudeerplaats of startersvacature. Elke deelnemer krijgt een statafel om zich te presenteren. Je bent vrij om hierbij rollup banners of andere presentatiemiddelen te gebruiken. Mocht je bijzondere wensen hebben, dan gaan we hierover graag in overleg.

Let op: Tijdens de Career Day wordt er zowel Nederlands en Engels gesproken, gezien onze internationale studenten.

Aanmelden

De kosten voor deze dag bedragen €200,- per dag (exclusief btw) voor 4 deelnemers per bedrijf inclusief lunch. Aanmelden kan via de onderstaande e-mailadressen, je geeft jouw bedrijf per dag op, waar wij je vragen om praktische informatie en wensen door te geven.  Je ontvangt een e-mailbevestiging van jouw aanmelding. Achteraf ontvang je een factuur (vermeldingen voor de factuur kun je doorgeven via het aanmeldformulier).

* Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 16 april 2019.

Graag tot 7 mei 2019!