Bedrijven & organisaties

Snel schakelen en slim innoveren is voor organisaties essentieel. Vooral in de snel veranderende wereld. NHL Stenden Hogeschool helpt professionals en organisaties hier graag bij.

Dat begint bij een onderwijsaanbod dat aansluit bij de actuele ontwikkelingen en uitdagingen. Daarnaast kan elke organisatie terecht voor innovatief onderzoek, enthousiaste stagiairs, of een frisse blik op een vraagstuk uit de organisatie. Daarmee is de professional van de toekomst geholpen. Immers, de beste plek om te leren is in de praktijk.

Leven Lang Ontwikkelen

Alles rondom bijscholen, opscholen & omscholen van medewerkers. Op niveau; Ad, Ba en Ma, in variatie; voltijd, deeltijd & duaal en in eigen tempo met een Flexibel onderwijs aanbod met meer dan 40 opleidingen. Ook kortere leerroutes zijn mogelijk met professionele cursussen, post hbo opleidingen en leergangen (op maat). NHL Stenden. De partner in opleiden.

Stagiair nodig?

Biedt een werkplek aan voor aankomende professionals.

Bied stageplek aan 

Kennis delen?

Deel kennis met studenten. Geef een gastcollege bij NHL Stenden.

Gastcollege geven 

Contact opnemen

Behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op, wij kijken graag samen naar een passende samenwerking.

Telefoon

088 991 7000

Daarom zijn wij partner in opleiden

Actuele vakkennis

Profiteer van de kennis en kunde van bevlogen studenten, betrokken docenten én grensverleggende onderzoekers. En help ons die kennis te verrijken door met vraagstukken van jouw organisatie aan de slag te gaan. Een ideaal partnerschap!

Sterk netwerk

Samen kom je verder en dat geldt zéker voor een samenwerkingsvorm tussen opleidingen en werkgevers. Leg nieuwe contacten die jouw organisatie helpen met verbetering, groei en innovatie.

Denkkracht van > 20.000 studenten

Onze studenten leren out-of-the-box te denken en grensverleggende oplossingen te ontwerpen. Met hun frisse blik en actuele kennis zijn ze een verrijking voor elke organisatie.

Grensverleggend

Of je nu voor de overheid, in het MKB of bij een multinational werkt, internationale oriëntatie en interculturele samenwerking worden steeds belangrijker. Internationalisering speelt een grote rol in alles wat we doen.

Onderzoeksvraag? Stel deze gerust!

Onderzoekers, docenten en studenten werken bij NHL Stenden samen aan wereldwijze innovatie. Wij gaan samen op zoek naar de juiste antwoorden en oplossingen.

Meer informatie

Alumni

Ben je zelf alumnus/alumna en wil je graag op de hoogte blijven van alle activiteiten en bijeenkomsten, waaronder reünies van je oude opleiding? Neem dan contact met ons op en schrijf je in.

Inschrijven

Expertisecentra NHL Stenden

Binnen NHL Stenden zijn er diverse expertisecentra. Een expertisecentrum verbindt het onderwijs, de beroepspraktijk en onderzoek met elkaar. Hier werken studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende expertises samen met ondernemers. Om zo te werken aan baanbrekende innovaties en praktijkgerichte oplossingen. Dit gebeurt binnen de muren van onze hogeschool in ateliers of collegezalen en vooral daarbuiten.