Bedrijven

Alleen ga je snel, samen kom je verder. NHL Stenden werkt dan ook veel met bedrijven en andere enthousiaste partners in het werkveld. Heb je nog niet eerder met ons samengewerkt? We ondersteunen je graag met onderzoek, bij- of nascholing en advies.

Neem gerust contact op met: bedrijvencontactM@nhlstenden.com 

Stages en praktijkopdrachten

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden Hogeschool. In alles wat we doen, hebben we een duidelijke focus op wat de praktijk van ons vraagt. Daarbij kunnen we niet zonder enthousiaste partners in het werkveld. Organisaties en ondernemers die samen met ons kennis in de praktijk brengen. Ben je op zoek naar een enthousiaste stagiair of afstudeerder? Of heb je een uitdagende case voor onze studenten, docenten en onderzoekers? Laat het ons weten!

Digital Career Platform (Techniek & ICT)

Bied jij een interessante stage, afstudeeropdracht of startersvacature? Een keer per week worden alle nieuwe vacatures toegevoegd op het platform.

Expertisecentrum Cybersafety en IT Security

Het Expertisecentrum Cybersafety en IT-security van NHL Stenden ontwikkelt kennis vanuit een multidisciplinaire benadering naar digitale veiligheid van mensen, organisaties en informatiesystemen en hun onderlinge wisselwerking. We verzorgen (inhouse) trainingen en cursussen voor organisaties op het gebied van cyberweerbaarheid en IT-security.