Investeren in de doorontwikkeling van medewerkers?

Bij NHL Stenden zijn er veel mogelijkheden om te investeren in de doorontwikkeling van medewerkers. NHL Stenden biedt meer dan zeventig (flexibele) deeltijd- en duale opleidingen. Daarnaast bieden wij ook korte professionele cursussen en leergangen aan. Specifieke wensen? Neem contact op voor maatwerk in opleiden.

business

Opleidingsaanbod, cursussen & leergangen

Bekijk hier alle deeltijd- en duale opleidingen, professionele cursussen en leergangen.

Opleidingsaanbod Cursussen & leergangen

Maatwerk

Zelf een opleiding samenstellen gericht op specifieke organisatievraagstukken en professionele groei? Kies een uniek leertraject, volledig ingericht op de wensen van jouw organisatie.

Maatwerk

Waarom samenwerken?

We willen meer zijn dan een onderwijsaanbieder. Samenwerken met regionale en internationale organisaties aan innovaties. Inspelen op trends en ontwikkelingen door te doen. Via onderzoek, praktijkopdrachten en het waarmaken van ambities.

Daarom is NHL Stenden de partner in onderwijs

  • >20.000 bevlogen studenten 
  • 178 opleidingen   
  • Uitgebreid kennisnetwerk

Leven lang ontwikkelen

Er valt altijd wat nieuws te leren. En gelukkig vindt het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap dat ook. Met Leven Lang Ontwikkelen stimuleren zij werkenden en werkzoekenden om zich altijd te blijven ontwikkelen. Met ons (flexibele) hbo-onderwijs én speciale maatwerktrajecten, zijn wij daar de ideale partner in opleiden. Met verschillende niveaus en studievormen op hbo-niveau die bij je ontwikkelambities passen. 

Welke niveau’s zijn er?

leven-lang-leren

Associate degree (Ad) niveau 5 

Associate degree-opleidingen zijn hbo-opleidingen die ongeveer 2 jaar duren. Ze sluiten uitstekend aan op mbo-opleidingen. We ontwikkelen onze Ad-opleidingen in nauwe samenwerking met het werkveld. Kies je voor een associate degree, dan pas je nieuwe kennis direct toe op vraagstukken uit de praktijk.

Bekijk associate degree-opleidingen 

Bachelor (B) niveau 6

Tijdens een bacheloropleiding krijg je een gezonde mix van theorie en praktijk. Kennis die je opdoet, pas je meteen toe op praktijkvraagstukken. Daarnaast ga je aan de slag met praktijkonderzoek, waarmee je organisaties helpt te innoveren en te verbeteren. Een bachelor duurt meestal tussen de twee en vier jaar, afhankelijk van kennis en ervaring die je al hebt.

Bekijk bacheloropleidingen 

Master (M) niveau 7

Na de bacheloropleiding meer behoefte aan groei, verdieping en expertise? Een internationaal erkende professionele master is de ultieme stap voor je carrière en de innovatiekracht van je organisatie. We ontwikkelen onze masters samen met het werkveld op basis van actuele ontwikkelingen en trends. Met een masterdiploma op zak ben je daardoor direct van meerwaarde voor jouw organisatie. 

Bekijk masteropleidingen

gerard-en-jelle-miwb

”Met slechts één opleidingsachtergrond binnen je bedrijf kom je er niet”

Jelle Grijpstra, General Manager van maritiem ingenieursbureau C-Job Naval Architects Lees zijn verhaal

Benieuwd naar meer ervaringen?

Bekijk ervaringsverhalen