Maatwerk

Zelf een opleiding samenstellen gericht op specifieke organisatievraagstukken en professionele groei? Wil je die hbo-opleiding volgen op het moment dat het jóu en de organisatie het beste uitkomt? Dat kan bij NHL Stenden. Kies bijvoorbeeld voor een flexibele module en vul deze aan met persoonlijke coaching en begeleiding. Bij bepaalde opleidingen is onderwijs op maat en inhouse opleiden ook mogelijk. Het resultaat: een uniek leertraject, volledig ingericht op de wensen van jouw organisatie.

Maatwerk bieden we in:

  • diverse opleidingsvarianten & niveaus
  • Flexibel onderwijs 
  • passend bij eigen organisatievraagstukken
werken en studeren

Hoe komt een persoonlijk leertraject tot stand? 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we uitgebreid in op de leerdoelen van de organisatie en de medewerker. Denk hierbij aan ontwikkelvraagstukken, praktijksituaties, doelen en ambities. Op basis daarvan stippelen we samen een passend leertraject uit. De kracht zit daarbij in de combinatie van onze vakkennis, de praktijktoepassing én persoonlijke groei. Wij bieden onze flexibele opleidingen meestal meerdere keren per jaar aan, zodat er gestart kan worden, wanneer dit mogelijk is. Tijdens de opleiding is er continu ondersteuning van een studiecoach.

Contact opnemen

Behoefte aan meer informatie of graag direct in contact komen? Neem gerust contact op, wij kijken graag samen naar een passende samenwerking.