Wil je in contact komen met onze partners? Neem dan contact op met het Center for Entrepreneurship of loop binnen op onze locaties in Leeuwarden of Emmen.

founded in friesland

Founded in Friesland

De gids door het Friese ecosysteem voor start-up s en scale-ups. Heb jij een innovatieve startup en kan je daar extra hulp bij gebruiken? Founded in Friesland is de partij die je verder kan helpen. Ze weten precies wat er speelt in het noorden en welke partijen jij nodig hebt om verder te groeien. Het Center for Entrepreneurship heeft een sterke samenwerking met Founded in Friesland. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de programmering van het Center for Entrepreneurship. Bekijk de website van Founded in Friesland wat zij voor jou als (student)ondernemer kunnen bekeken!

Startup Program

Startup Program

Startup Program is een online leeromgeving voor startende ondernemers gericht op impact voor mens, milieu en portemonnee. Zo biedt het een groeiend aanbod aan videolessen aan van echte impact ondernemers, cheat sheet om structuur in de chaos te bieden en mocht dat niet voldoende zijn, dan garanderen zij binnen 1 uur reactie op je business vragen te bieden via de 1-op-1 chat. Meer weten over Startup Program?

Friese Zaken

Friese Zaken

Friese Zaken is de netwerkorganisatie voor ambitieuze en ondernemende mensen die zakendoen in Friesland. Friese Zaken is toekomstgericht en zet in op groei. Wil jij afstuderen in je eigen bedrijf? Door de samenwerking tussen Friese Zaken en het Center for Entrepreneurship is dit meestal mogelijk. Doordat wij een ondernemer aan je koppelen die optreedt als coach zorgen we ervoor dat jij tijdens je afstudeerperiode enorme stappen kan maken. Het Center for Entrepreneurship helpt jou graag om in contact te komen met Friese Zaken.

INNOFEST

Innofest

Wil jij testen of je product voldoet aan de behoefte van je doelgroep? Dan is Innofest een echte match voor jou. Zij helpen jou met het testen van prototypes, zodat je de kans op succes vergroot. Dit doet Innofest door te testen op plekken die dicht bij de realiteit staan. Je kunt hierbij denken aan festivals of living labs. Met de feedback die hieruit naar voren komt, kan jij je product of dienst finetunen. En til je je product of dienst naar een hoger niveau. Meer weten over Innofest? 

Jong-Ondernemen

Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een stichting die jou kan helpen met het ontdekken van je talenten. Zij stimuleren je om de skills te ontwikkelen die belangrijk zijn bij het starten en managen van een eigen bedrijf. Aan de hand van de nieuwste start-up theorieën werk je aan vaardigheden, zoals: creativiteit, actiegerichtheid en verantwoordelijkheid. Hiernaast worden er ieder schooljaar veel evenementen georganiseerd die deelname aan Jong Ondernemen onvergetelijk maakt. Heb jij het lef om voor jezelf te beginnen? Het Center for Entrepreneurship brengt je graag in contact met Jong Ondernemen. 

VNO-NCW-MKB-Noord

VNO-NCW MKB Noord

VNO-NCW MKB Noord is de grootste werkgevers- en ondernemersvereniging van het Noorden. Zij tellen meer dan 1.600 leden en zijn met 23 aangesloten ondernemersverenigingen aangesloten bij ruim 4.000 bedrijven in Friesland, Drenthe en Groningen. Door de samenwerking met het Center for Entrepreneurship willen zij ambitieuze ondernemers in contact brengen met hun brede netwerk van werkgevers en ondernemers. Zo kun je snel en eenvoudig in contact komen met relevante organisaties en entrepreneurs in het Noorden. Wil je graag kennis maken met het bedrijfsleven en nieuwe kansen ontdekken? Check dan snel de website. 

Growing-Emmen

Growing Emmen

Growing Emmen is de plek voor ontmoeting en vernieuwing voor ondernemerschap. Je breidt je netwerk op een laagdrempelige manier uit. De community bestaat uit mensen met ondernemersdromen en droompartners. Na een persoonlijke intake maak je een mooie start en geef je jouw ondernemerschap een boost. Ben je op zoek naar een werkplek? Ook dan ben je van harte welkom bij Growing Emmen. Naast het runnen van ontmoetings- en werkplekken voert Growing Ondernemen specials uit. Tijdens deze specials delen zij hun expertise en wordt daadkracht ingezet om vernieuwend ondernemerschap aan te jagen.  

Ik-Ben-Drents-Ondernemer

Ik Ben Drents Ondernemer

Ik Ben Drents Ondernemer biedt een programma aan waardoor jij als ondernemer een vliegende start kunt maken. Ben je op zoek naar ondersteuning bij het maken van je businessplan? Of heb je hulp nodig met toegang tot financiering? Of je nu nog in de planfase zit of tijdens je studie al een bedrijf hebt opgezet; de adviseurs van IBDO helpen jou. Je profiteert tegelijkertijd van een groot Drents netwerk. Het Center for Entrepreneurship heeft een nauwe samenwerking met IBDO. Meer weten over het programma?