Praktische zaken van cursus Gezinscoach

De cursus Gezinscoach bestaat uit 5 lesdagen verspreid over 5 maanden.

Liever incompany?

Dat kan! Deze cursus wordt incompany aangeboden.

Startmomenten

Afbeelding
Hou me op de hoogte

Hou me op de hoogte

Zijn er geen geschikte startmomenten voor deze cursus of wil je er nog even over nadenken? We houden je graag op de hoogte van nieuwe momenten of ontwikkelingen!

Toelatingseisen

Je bent toelaatbaar voor de cursus Gezinscoach met een relevant hbo- of mbo 4-diploma. Daarnaast is het belangrijk dat je met jongeren, kinderen en/of hun opvoeders werkt. Tijdens de cursus begeleid je twee gezinnen en heb je zes tot acht gezinscontacten.

Ook neem je deel aan een intervisiegroep en is het van belang dat je gedurende de cursus (individuele) werkbegeleiding ontvangt vanuit jouw werkplek, met een minimale frequentie van 1 à 2 uur per 2 weken. 

Kosten

De cursus Gezinscoach kost €1500,- (prijswijzigingen voorbehouden) inclusief lesmateriaal en lunches. De cursus is vrijgesteld van btw. Daarnaast moet je rekening houden met een bedrag van ongeveer €100,- voor boeken en studiemateriaal.

Financiering

Voor de financiering van deze cursus zijn diverse financiële regelingen en subsidies waar je gebruik van kunt maken.

Locatie

De cursus Gezinscoach wordt gegeven op locatie Meppel.

Incompany

Deze cursus wordt ook incompany aangeboden. Je kunt als welzijnsinstelling, gemeente of samenwerkingsverband het initiatief nemen om een eigen traject te organiseren. Wij kunnen dit verzorgen op locatie naar wens. 

Heb je interesse in een incompany-traject van de cursus Gezinscoach? Bel of mail dan met het Opleidingscentrum Gezondheid & Welzijn van NHL Stenden: 058 251 2060, opleidingscentrumgw@nhlstenden.com. We informeren je graag over de mogelijkheden.