Anouk Timmer

Student Ad Leisure & Events Management

Anouk Timmer, student Leisure & Events Management, krijgt energie van het organiseren van een mooi evenement, vakantie of avond in het theater. Door deze drive en de afwisseling van theorie en praktijk was de keuze voor deze opleiding bij NHL Stenden voor haar snel gemaakt.

Algemene afbeelding testimonials

”Je past de theorie ook meteen toe in de praktijk”

Waarom Leisure & Events Management?

Tijdens mijn middelbare schooltijd wist  ik eigenlijk wat ik later graag zou willen worden. Op een camping werken, leek mij leuk. Daarom koos ik na mijn havo voor de mbo opleiding Leisure and Hospitality. Vrijetijd, gastvrijheid en het blij maken van gasten is sindsdien erg belangrijk voor mij geworden. Het blij maken van gasten en bezoekers door een mooi evenement, vakantie of avond in het theater geeft mij energie.\Na mijn ervaringen in het leisure werkveld, werd het voor mij al snel duidelijk dat dit het vakgebied is waarin ik werkzaam wil zijn. Daarom heb ik er na het mbo voor gekozen om Leisure & Events Management te gaan studeren aan NHL Stenden Hogeschool in Emmen. 

Mijn ervaringen

De  Ad Leisure & Events Management is vooral dat een afwisselde opleiding. Er vindt veel afwisseling tussen theorie en praktijk plaats. Dit vind ik heel belangrijk, je past de theorie ook meteen toe in de praktijk. Tijdens het eerste en tweede jaar werk je aan verschillende projecten waarin dit gebeurt. Zo zet je je eigen bedrijf/evenement op in jaar 1en werk je in jaar 2 voor een opdrachtgever uit het werkveld. De theorie over verschillende onderwerpen sluit direct aan bij de opdrachten die in de praktijk  worden uitgevoerd. Heel fijn! Zo hoef je niet tot het einde van je studie te wachten voordat je iets in de praktijk doet. Daarnaast doe je op deze manier werkervaring op en werk je meteen aan je eigen netwerk! 

Verder  vind ik het fijn dat NHL Stenden werkt in kleine klassen, waardoor er korte lijnen zijn tussen studenten onderling, maar ook tussen studenten en docenten.

Meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina Ad Leisure & Events Management