José van der Meulen

Afbeelding
ervaringsverhaal-jose-van-der-meulen.jpg
“Iedereen om mij heen is gemotiveerd. Dat geeft een hele fijne studiesfeer.”
José van der Meulen
Student flexibele deeltijdopleiding Human Resource Management

José van der Meulen (33) volgt de flexibele deeltijdopleiding Human Resource Management. Nu de kinderen naar school zijn, vond ze het tijd voor verdere ontwikkeling.

"Na mijn atheneum opleiding heb ik geen vervolgopleiding gedaan, dat is zo gelopen doordat ik tot nu toe steeds in hele leuke functies 'gerold' ben en met interne opleidingen en cursussen deze functies goed uit heb kunnen voeren. Maar inmiddels heb ik twee prachtige zoontjes van 9 en 4 jaar, ben ik zelf 33 jaar. Heb zelf dus nog minimaal 34 werkjaren in het vooruitzicht. De kinderen zijn nu dus naar school, dus het is nu tijd voor mij om mezelf verder te ontwikkelen!"

Huidige baan en de werkpraktijk

"Ik ben op dit moment salarisadministrateur en kom dus voor een gedeelte al in aanraking met de werkpraktijk van HRM-adviseurs. Door mijn ervaringen in de afgelopen jaren weet ik dat mijn ambitie meer ligt bij mensen dan bij het werken met cijfers. Het HRM vak is enorm breed en je kunt binnen het vak enorm veel richtingen op. Het mooie eraan vind ik dat je ook niet gebonden bent aan één branche, overal waar personeel in dienst is kun jij potentieel iets betekenen voor de werkgever. Van de zorg tot aan de bouw! Deze onbegrensde mogelijkheden spreken mij enorm aan."

Studieprogramma

"Ik koos voor NHL Stenden vanwege de Flexibele deeltijdopleiding. Het is "volwassen" onderwijs, dus alle medestudenten hebben ook echt bewust voor deze opleiding gekozen en zijn super gemotiveerd. Dat geeft een enorm positieve studiesfeer. Het lesaanbod is zo ingericht dat je een lijn kunt volgen en keurig in 4 jaar alles kunt halen, maar als je bijvoorbeeld in je werkervaring bepaalde vaardigheden en/of competenties kunt aantonen dan zijn er goede mogelijkheden tot vrijstellingen. Deze vrijstellingen op basis van werkervaring in plaats van eerder behaalde examens is nieuw en vind ik een goede ontwikkeling in het leven lang leren traject."