Algemene afbeelding testimonials

Stijn Schuiling

Student Ad Creative Media Professional

Stijn Schuiling (24) is student bij de AD Creative Media Professional. Als creatieve ondernemer met een eigen bedrijf wil hij weten hoe je een bedrijf laat groeien, door de opleiding Creative Media krijgt hij de handvaten die hij nodig heeft.

Algemene afbeelding testimonials

”Ik kan mijn kennis professionaliseren en mezelf in dit vakgebied ontwikkelen.”

“De opleiding Creative Media Professional heeft twee kanten. Het creatieve gedeelte waarin je bedenkt en creëert en het management gedeelte waar je leert leidinggeven en controleren. Mijn eigen kracht ligt bij het creatieve gedeelte aangezien ik dit al veel heb gebruikt in mijn werkveld. Het management gedeelte is een iets zwakkere plek en juist daarom biedt deze studie mij goede kansen. Sinds mijn 15e ben ik met creatieve projecten bezig, maak ik foto’s en video’s, organiseer ik evenementen en ben ik dj op verschillende evenementen. Door deze opleiding leer ik niet alleen het creatieve maar kan ik mij ook gaan focussen op de managementkant.”

Professionaliseren van kennis

“Deze opleiding is voor mij perfect, ik kan er mijn kennis professionaliseren en verder leren in dit vakgebied. Ik vind het belangrijk om als ondernemer mijn kennis verder uit te breiden. Ik wil later niet vastlopen, doordat ik ergens onvoldoende kennis van heb. Mij leek het beter om te beginnen met een opleiding in plaats van verschillende cursussen. Door de opleiding heb ik een stok achter de deur en ik krijg veel inzichten van de leraren uit het werkveld.”

Eigen initiatief is belangrijk met deze opleiding

“Met de studie Creative Media Professional ben je erg vrij met wat je wil leren. Je kunt door de leermethode Design Based Education goed kiezen waar jij je op wil richten. Als je meer wil leren over de Adobe programma’s kun je hiervoor altijd terecht bij de docenten en we krijgen er ook verschillende opdrachten in. In de opleiding is er sprake van groepswerk en individueel werken. Een individuele opdracht die we hebben gekregen die ik super tof vond, was bijvoorbeeld: Yeah it’s friday. Tijdens deze opdracht moesten we individueel vastleggen wat jongeren in het weekend doen. Ik heb ervoor gekozen om naar een skatebaan te gaan en te filmen. Hier heb ik verschillende apparatuur aangeschaft, welke ik ook voor mijn bedrijf kan gaan gebruiken. Voor mij was deze opdracht een groot succes en veel klasgenoten vroegen zich af hoe ik dit gedaan had. We leren tijdens de lessen veel van elkaar en van de docenten. Dat maakt deze opleiding voor mij erg prettig.”

Meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina Ad Creative Media Professional