Locatie Leeuwarden

Programma

Tijdens de Infoavond Werken & Studeren kun je al je vragen stellen aan docenten en deeltijd- en duale studenten.

Je bent van harte welkom bij de:

  • Informatiemarkt
  • Voorlichtingen van bachelors, masters en ad’s die door een aantal opleidingen wordt gegeven
  • Workshop ‘Tips van een deeltijdstudent’
  • Studieadviseur voor advies op maat

Je krijgt uitgebreid de kans om al jouw vragen te stellen aan onze docenten én studenten.

Kijk in het overzicht voor de aanwezige deeltijd en duale bachelor- en masteropleidingen, associate degrees, cursussen en ECNO-cursussen.

Op de Informatiemarkt vertellen onze docenten en studenten je graag over onze deeltijd en duale bacheloropleidingen, associate degrees, masters, post-hbo-opleidingen en cursussen. Stel al je vragen over de studie van jouw keuze en ontdek hoe het is om te studeren aan NHL Stenden. Iedere opleiding is vertegenwoordigd op de informatiemarkt. Een aantal opleidingen geeft ook voorlichting in een voorlichtingsronde (Medio mei staat meer informatie over voorlichtingen op deze pagina).

Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren?

Wil je weer studeren? Daar komt veel bij kijken. Daarom staan onze studieadviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over:

In gesprek met een deeltijdstudent

Ben jij nieuwsgierig naar de ervaringen van onze deeltijdstudenten? Bij de Infoavond Werken & Studeren kun je bij de tafel “In gesprek met een deeltijdstudent” al je vragen stellen. Ze vertellen je graag hoe het is om een studie naast je werk te volgen en hoe zij werk, privé en studeren combineren.Dit geeft je een beter beeld over wat er op je afkomt als je gaat studeren.

Vragen over toelatingseisen?

Ben je benieuwd of je ook direct aan een studie kan beginnen? Onze coördinator toelating beantwoordt graag al je vragen over toelatingseisen.

Workshop ‘Tips van een deeltijdstudent’

Wil je een goed beeld krijgen van het leven van een deeltijdstudent? Volg dan de workshop Tips van een deeltijdstudent. Er zijn tal van redenen waarom je eigenlijk wel weer wil studeren. Maar er zijn vaak ook tal van redenen die je weerhouden die ene stap te zetten. In deze workshop ontdek je samen met deeltijdstudent Jacco Reitsma waar jouw motivatie ligt. Wegen nadelen eigenlijk nog wel zo zwaar na de tips van een ervaringsdeskundige, of wordt het tijd om je dromen waar te maken?

Wil je een goed beeld krijgen van het leven van een deeltijdstudent? Volg dan de workshop.

De workshop vindt plaats om:

Voorlichtingsronde 1: 18.45 - 19.30 uur
Voorlichtingsronde 2: 19.45 - 20.30 uur

Aanmelden

Kom naar onze Infoavond Werken & Studeren.