Online Infoavond Werken & Studeren

Twijfel je of je werk, privé en studie kunt combineren? Heb je nagedacht over je ambities en heb je hiervoor een deeltijd- of duale studie nodig? Bezoek dan de online Infoavond Werken & Studeren en ontdek alle hbo-opleidingen, professionele cursussen en leergangen. Op elk niveau; van associate-, bachelor-tot master degree. Hak de knoop door en start vol energie aan een nieuwe uitdaging!

Wat kan je verwachten?

  • Ontdek passende deeltijd- of duale opleidingen
  • Bekijk online opleidingsvideo’s
  • Volg interactieve opleidingssessies
  • Krijg online advies van Student Info of studiekeuzeadviseur
  • Volg de workshop “Tips van een deeltijdstudent”

Liever voltijd studeren? Bezoek dan de Open Dag

Jacco Reitsma

”Soms moet je het volledig anders doen om jezelf te kunnen zijn”

Luister jij naar jezelf?

Zet de stap en volg je ambities!

ONTDEK

Deeltijd- & duale opleidingen

Meer weten over een deeltijd- of duale opleiding? Bekijk de video’s en stel op de infoavond direct een vraag aan de docent tijdens de interactieve Teamsessies.

ONTMOET

Ervaringen

Deeltijd student Jacco deelt graag zijn ervaring over hoe het is om alle ballen in de lucht te houden rondom studie, werk én een hectisch privéleven. Bekijk ook de ervaringen van andere deeltijd- en duale studenten.

INFORMEER

Praktische info & advies

Lastig om je ambities te vertalen naar een deeltijd- of duale studie? Ga tijdens de Online Infoavond Werken & Studeren in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor een persoonlijk advies. Of stel praktische vragen aan Student Info tijdens een interactieve Teamsessies.