Header Info Avond

Online Infoavond Werken & Studeren

Twijfel je of je werk, privé en studie kunt combineren? Heb je in deze periode genoeg tijd gehad om na te denken over je ambities? Bezoek dan de online Infoavond Werken & Studeren. Maak kennis met docenten en studenten en ontdek alle deeltijd en duale hbo-opleidingen, cursussen en leergangen. Op elk niveau; van associate degree, bachelor tot master. Hak de knoop door en start per februari of september vol energie aan een nieuwe uitdaging!

Laat je inspireren en bezoek NHL Stenden online op dinsdag 17 november van 17:00 tot 21:00 uur. 

  • Ontdek welke deeltijd- of duale opleiding bij jouw ambities past
  • Krijg advies van Student Info of studieadviseur
  • Ontvang tips van deeltijdstudent Jacco

Liever voltijd studeren? Bezoek dan de Online Open Dag

Registreren

Wil jij de online Infoavond Werken & Studeren nog eens terugkijken? Of kon je er niet bij zijn maar ben je toch benieuwd naar de voorlichtingsvideo’s van onze deeltijd en duale opleidingen? Registreer je hieronder en ontvang een toegangslink waarmee je tot 7 december alles nog eens rustig op je gemak kunt bekijken.

Jacco Reitsma

”Soms moet je het volledig anders doen om jezelf te kunnen zijn”

Luister jij naar jezelf?

Zet de stap en volg je ambities!

ONTDEK

Deeltijd- & duale opleidingen

Meer weten over een deeltijd- of duale opleiding? Bekijk de video’s en stel op de infoavond direct een vraag aan de docent tijdens de interactieve Teamsessies.

ONTMOET

Ervaringen

Deeltijd student Jacco deelt graag zijn ervaring over hoe het is om alle ballen in de lucht te houden rondom studie, werk én een hectisch privéleven. Bekijk ook de ervaringen van andere deeltijd- en duale studenten.

INFORMEER

Praktische info & advies

Lastig om je ambities te vertalen naar een deeltijd- of duale studie? Ga tijdens de Online Infoavond Werken & Studeren in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor een persoonlijk advies. Of stel praktische vragen aan Student Info tijdens een interactieve Teamsessies.