Inloopdag Master Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn

Wil jij technologie en innovatie inzetten om de zorg te verbeteren? Wil je ervaren hoe het is om de master Digitale Zorg en Welzijn te studeren? Kom langs op de Inloopdag van vrijdag 23 februari. Je krijgt hier alles te weten over de opleiding, gaat in gesprek met docenten en ontdekt hoe het is om student te zijn bij de master DIZW. De opleiding is in voltijd en in deeltijd te volgen. Wil je werk en studie combineren? Ga tijdens de Inloopavond in gesprek over de mogelijkheden voor het uitvoeren van praktijkopdracht op jouw eigen werkplek.

NHL Stenden studenten

Programma

De dag begint om 9:00 uur en het programma duurt tot 14.00 uur. Bij het programma zit een lunch inbegrepen.

 • 9:00 - 09:30 Inloop met koffie en thee
 • 09:30 - 10:15 Praktische informatie
  Tijdens de eerste sessie is er vooral aandacht voor hoe de opleiding eruit ziet. Wat ga je op hoofdlijnen wanneer doen, wanneer zijn de lesdagen, hoe ziet de lesinhoud eruit, hoe wordt er om gegaan met toetsing, etc. 
 • 10:15 - 11:30 Inhoudelijke sessie
  Tijdens deze sessie maak je sessie met een van de inhoudelijke thema’s van de master. Er wordt een (theoretische) inleiding gegeven op de thematiek van de opleiding en de verbinding met ontwerpgericht onderzoek. 
 • 11:45 - 13:00 Workshop
  De master bestaat voor een groot deel ook uit ervaringsleren en doen. Tijdens deze sessie ga je actief bezig met een workshop die ook in de master ingezet wordt. 
 • 13:00 - 13:45 Gezamenlijke lunch en mogelijkheid om vragen te stellen
  Er wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch, waar ook huidige master studenten aanwezig zullen zijn. Hier kunnen op informele wijze nog vragen beantwoordt worden en kunnen de huidige studenten ervaringen delen. 
 • 13:45 – 14.00 Afsluiting

Waar en wanneer?

NHL Stenden Leeuwarden

Vrijdag 23 februari

Aanmelden

Wil je meer weten over de opleiding? Kom naar de Inloopavond bij NHL Stenden in Leeuwarden.