KUNSTVAK: Symposium kunstvakdocenten Noord-Nederland

De kunstvakdocentopleidingen van NHL Stenden en de Hanzehogeschool Groningen hebben de handen ineengeslagen en nodigen je uit voor KUNSTVAK, symposium en alumni-event voor kunstvakdocenten in Noord-Nederland op vrijdag, 27 januari 2023.

KUNSTVAK is dé plek voor inspiratie en twijfel, debat en uitwisseling, herinneringen en toekomstvisioenen. 

In een maatschappij van toenemende polarisatie, kansenongelijkheid en onzekerheid staan we stil bij de mogelijkheden die de kunsten bieden om verschillen vruchtbaar te maken en het onvoorstelbare te verbeelden.

In praktische workshops vanuit alle disciplines experimenteren we met ‘imaginative dialogues’ en delen inzichten uit het gelijknamige Erasmus-Project (A Pedagogy of imaginative dialogues). Ga met je collega’s in dialoog rond brandende kwesties in de beroepspraktijk. Je kunt korte presentaties bijwonen vanuit de opleidingen en collega’s. Daarnaast is er ruimte voor het delen van eigen projecten, vraagstukken en materialen. 

KUNSTVAK vindt in de Lawei in Drachten plaats. Het programma start op vrijdag 27 januari om 13.30 uur. Van tevoren kan je aan de lunch deelnemen

Bekijk het programma

Meld je aan