Master Event

Masterevent

Dit event heeft al plaatsgevonden. Wil je meer informatie over onze masteropleidingen? Neem dan gerust contact op met de opleiding van je interesse of met Student Info.

Wil jij doorgroeien in je vakgebied? Je carrière een boost geven? Ga jij voor het maximaal haalbare? Laat je dan inspireren en maak kennis met het ruime aanbod aan vol- en deeltijd masteropleidingen. Met een professionele (hbo) master van NHL Stenden ga je voor het maximale en ontvang je een internationaal erkende titel (MA,MSc,MEd, MSW).

Wat, waar en wanneer?

Wat?

Masterevent
Maak kennis met meer dan 20 professionele vol- en deeltijd masters en kom alles te weten rond de masterdegree tijdens de algemene Masterclass.

Wanneer?

Donderdag 6 februari 2020 16.00 – 19.00 uur

Waar?

Leeuwarden
Rengerslaan 10

PROGRAMMA

  • Bezoek de master informatiemarkt bij het Masterevent en ontmoet alle masters van NHL Stenden.
  • Loop binnen bij de Master Walk-in tussen 16.00 en 19.00 uur en laat je informeren over alles rondom het halen van je master degree.
  • Ontdek hoe jij het MAXimale uit je online presentatie haalt met de Masterclass LinkedIn. 
Masterclass LinkedIn

Volg de Masterclass LinkedIn

Ontdek hoe je het MAXimale uit je online presentatie haalt. Volg de LinkedIn masterclass die wordt gegeven tijdens het Masterevent op 6 februari door motivator, inspirator en trainer Ritsko van Vliet. Bij deze interessante masterclass kun je direct een profielfoto laten maken door een professionele fotograaf.

  • 18.00 uur > 1e Masterclass LinkedIn
  • 18.35 uur > 2e Masterclass LinkedIn

GO FOR THE MAX

Tijdens het masterevent inspireren we je met ons ruime aanbod aan masteropleidingen.  Meer dan twintig masteropleidingen zijn vertegenwoordigd op de mastermarkt tijdens het event. Heb je interesse in een specifieke masteropleiding? Dan zijn er doorlopend masterclasses, workshops en speeddates die je bij kunt wonen tussen 16.00 en 19.00 uur. Jij komt toch ook?

Meer informatie over de masteropleidingen >

CHOOSE YOUR MASTER AT THE MASTEREVENT

Dit event heeft al plaatsgevonden. Wil je meer informatie over onze masteropleidingen? Neem dan gerust contact op met de opleiding van je interesse of met Student Info.