moh_mos_instroom_b_hogere_hotelschool_header

Online Open Dag Hotel Management School- instroom MOH

Welkom potentiële Manager Ondernemer Horeca (MOH) studenten van Hotel Management School NHL Stenden! We hadden jullie heel graag persoonlijk ontvangen in Leeuwarden of Emmen, maar andere tijden vragen om andere oplossingen en daarom bieden we jullie de online open dag- instroom MOH aan om je goed te oriënteren op je vervolgstap.

Aanmelden

Tijd

16.00- 17.00 uur

Ga naar www.hmsevents.online voor deze online MOH open dag.

Op donderdag 25 maart zelf verschijnt op deze pagina de link naar de livestream. 

HMS events

Deze interactieve online open dag wordt speciaal georganiseerd voor studenten die op dit moment de opleiding Manager Ondernemer Horeca volgen en met een vrijstelling de opleiding Hotel Management kunnen starten. Naast een interactieve presentatie heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen aan docenten en huidige MOH studenten van de opleiding. Want er valt nog al wat te kiezen bij ons: ga je voor Associate degree of Bachelor, Leeuwarden of Emmen, voltijd of deeltijd?

Dus ben jij een huidige MOH student en geïnteresseerd in de opleiding Hotel Management? Neem dan deel aan deze online open dag en kom alles te weten over de opleiding en alle internationale mogelijkheden die wij je kunnen bieden.