Online Vragen(v)uurtje Hotel Management School

Overweeg jij de Hotel Management opleiding? En wil je meer weten of heb je brandende vragen? Meld je dan aan voor ons online vragen(v)uurtje! We vertellen je graag meer over de opleiding en beantwoorden al je vragen.

Wanneer

Aanmelden donderdag 2 juni


Wat je kunt verwachten van het online vragen(v)uurtje

Dat het maken van een juiste studiekeuze geen gemakkelijke opgave is, snappen wij maar al te goed! Het vragen(v)uurtje wordt daarom speciaal voor jou georganiseerd om je antwoord te geven op alle vragen die je hebt voordat jij je definitieve studiekeuze maakt. Je krijgt een korte presentatie over de opleiding en onze school waarna je de mogelijkheid hebt al je vragen te stellen aan de docent en huidige student(en).

Dus ben jij geïnteresseerd in de opleiding Hotel Management en wil je graag antwoord op jouw brandende vragen? Neem dan deel aan dit online vragen(v)uurtje en kom meer te weten over onze opleiding en onze school.

Ga je liever sfeerproeven op locatie? Kom gezellig langs! We organiseren kleinschalige open dagen met o.a. een opleidingspresentatie, een rondleiding, een DBE workshop en een heerlijke lunch!

Programma

  • Korte opleidingspresentatie

  • Q&A – stel al je brandende vragen aan een docent en huidige studenten