header-landingspage_open-avond-in-juni

Open Avond

Sta jij op het punt om je studiekeuze te maken, maar twijfel je nog? Heb je een prangende vraag voordat je je definitief wilt inschrijven? Kom langs op de Open Avond op donderdag 14 juni tussen 18.00 - 21.00 uur. Wij helpen je graag bij de laatste stappen om de juiste studiekeuze te maken. En ook als je pas in 2019 start met studeren, ben je deze avond van harte welkom!

Locaties en opleidingen

Tijdens de Open Avond ben je welkom op onze locaties in LeeuwardenEmmenGroningen en Amsterdam. Check welke opleiding waar aanwezig is.

Aanmelden Open Avond

Meld je aan voor de Open Avond op 14 juni tussen 18.00 - 21.00 uur in LeeuwardenEmmenGroningen
of Amsterdam. Let op: elke locatie biedt verschillende opleidingen aan.

Open Dag

Programma

Tijdens de Open Avond zijn al onze voltijdopleidingen aanwezig op de Informatiemarkt. Hier kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten. Daarnaast kun je in Leeuwarden of Emmen een online studiekeuzetest maken of in gesprek gaan met één van onze studiekeuzeadviseurs. Er zijn géén klassikale voorlichtingen, maar wel een rondleiding door het NHL Stenden gebouw. Een aanrader om de ins & outs van onze hogeschool te ontdekken!

Persoonlijke kennismaking

Het maken van je studiekeuze is een belangrijke beslissing. Tijdens de Open Avond krijg jij daarom volop gelegenheid om in gesprek te gaan met studenten en docenten en al je vragen te stellen. Zo kom je erachter of een opleiding écht bij je past.

Kom jij langs? Meld je aan voor onze Open Avond in LeeuwardenEmmenGroningen of Amsterdam.
Let op: elke locatie biedt verschillende opleidingen aan.

Opleiding gevonden? Schrijf je direct in!

Ben je na dit gesprek zeker van je studiekeuze? Dan kun je je tijdens de Open Avond direct inschrijven voor je vervolgopleiding. Neem hiervoor je DigiD mee en wij helpen je graag met je inschrijving. Zo ben jij klaar voor de zomer!