MIWB Open Dag

Open Dag MIWB

De geplande evenementen gaan t/m 1 september niet door in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als je je aanmeldt houden we je op de hoogte van een vervangende datum of een alternatief evenement.

Heb jij iets met water en ben je op zoek naar avontuur? Of zijn boten en schepen je passie en wil je graag de wereld zien? Dan is één van de maritieme opleidingen van Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) jou op het lijf geschreven! Kom naar onze Open Dag op zaterdag 28 maart 2020. Proef de sfeer en ontdek onze studies!

Wat, waar en wanneer?

Wat?

Open Dag MIWB

Wanneer?

Zaterdag 28 maart 2020 12.15 – 15.30 uur

Waar?

Terschelling

Aanmelden

De geplande evenementen gaan t/m 1 juni niet door in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als je je aanmeldt houden we je op de hoogte van een vervangende datum of een alternatief evenement.

Video

Wil je alvast sfeer proeven en weten wat je te wachten staat tijdens onze Open Dag? Bekijk dan de sfeervideo hieronder!

Studeren op een unieke plek

Studeren aan het MIWB betekent studeren op een unieke plek: het Waddeneiland Terschelling. De eerste twee jaar woon je samen met je medestudenten op de campus van het MIWB. Op Terschelling zijn alle faciliteiten aanwezig om je te vermaken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld kitesurfen of zeilen, een prachtig strand en een actief studentenleven. In de winter is het wat rustiger op het eiland, maar juist dan bloeit de studentenvereniging op. Je hoeft je dus niet te vervelen!