20210609_miwb_1450x393px_opendag_27_nov-15

Open Dag MIWB

Ben jij straks klaar voor de volgende stap? Kom langs op de Open Dag op zaterdag 27 november op Terschelling! Ontdek onze opleidingen Maritiem Officier en Ocean Technology, het schoolgebouw en de campus op Terschelling. Stel al je vragen aan onze docenten en studenten en kom erachter of een van onze studies bij jou past!

Let op: we adviseren je om je ook aan te melden voor onze Online Open Dagen op 16, 17 en 18 november. Tijdens dit event kun je vanuit huis o.a. de voorlichtingspresentaties van onze opleidingen bijwonen. Hierin kom je alles te weten over de inhoud van de studies. Deze voorlichtingspresentaties worden niet tijdens de fysieke Open Dag gegeven.

Wat en wanneer?

Wat?

Open Dag MIWB

Wanneer?

Zaterdag 27 november

Locaties

Terschelling

Tijd

12.00 – 16.00 uur

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de Open Dag op het MIWB Terschelling op 27 november. We hopen dit evenement fysiek te kunnen aanbieden op onze locatie. Mocht dit i.v.m. de coronamaatregelen niet kunnen, dan wordt dit evenement op een later tijdstip aangeboden. Bij het toewijzen van de plaatsen hebben leerlingen uit het eindexamenjaar voorrang.