Afbeelding
MIWB Open Dag
Afbeelding
MIWB Open Dag

Open Dag MIWB

Kom langs op de Open Dag! Ontdek onze opleidingen Maritiem Officier en Ocean Technology, het schoolgebouw en de campus op Terschelling.

Ben jij straks klaar voor de volgende stap? Kom langs op onze Open Dag op zaterdag 27 november op Terschelling! Ontdek onze opleidingen Maritiem Officier en Ocean Technology, ons schoolgebouw en de campus op het eiland. Stel al je vragen aan onze docenten en studenten en kom erachter of een van onze studies bij jou past!

Je kunt je ook aanmelden voor onze Online Open Dagen op 16, 17 en 18 november. Tijdens dit event kun je vanuit huis o.a. de voorlichtingspresentaties van onze opleidingen bijwonen, in gesprek gaan (ook via chat) met onze docenten en studenten en sfeervideo’s bekijken over onze opleidingen en schoollocaties.

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor de Open Dag op het MIWB Terschelling op 27 november. We hopen dit evenement fysiek te kunnen aanbieden op onze locatie. Mocht dit i.v.m. de coronamaatregelen niet kunnen, dan wordt dit evenement op een later tijdstip aangeboden.