Hotel Management Bachelor

Open Dagen Hogere Hotelschool Leeuwarden

De geplande evenementen gaan t/m 1 september niet door in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als je je aanmeldt houden we je op de hoogte van een vervangende datum of een alternatief evenement.

Overweeg jij een hotelmanagementopleiding? En wil je meer weten of twijfel je nog of de opleiding echt bij je past? Meld je dan aan voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool en ontdek hoe jouw leven als hotelschoolstudent eruitziet. De Hogere Hotelschool Open Dagen in Leeuwarden worden van oktober tot en met april op maandag en donderdag georganiseerd.

Waar en wanneer?

Bijna elke maandag en donderdag bieden we deze kleinschalige open dagen aan. Aanmelden voor deze open dagen is verplicht.

Meld je hier aan

Programma

  • ontvangst in de lobby van het Stenden Hotel
  • presentatie door een vakdocent
  • driegangen lunch in Restaurant Wannee (volgens het concept van de Nieuwe Nederlandse Keuken)
  • rondleiding door de praktijkruimtes van het hotel en de school
  • proefles door studenten
  • vraag- en antwoordsessie met een vakdocent en studenten

 

Kosten

Je betaalt € 22,50 voor de lunch. Neem je iemand mee? Dan betaalt hij of zij ook dit bedrag. Je kunt maximaal één persoon meenemen. Betalen kan via iDeal op het moment dat je je aanmeldt voor de Open Dag.

Meer weten

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: rita.dijk@nhlstenden.com of
058 244 15 00.

Adres, parkeren en OV

Stenden Hotel
Rengerslaan 8
8917 DD Leeuwarden

Parkeren

Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor het hotel. Neem de inrit P Stenden Hotel/Restaurant Wannee en meld je links bij de slagboom. Geef daarna aan dat je voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool komt. Is het terrein vol? Rijd dan in plaats van links nu rechtdoor. Parkeer dan op het parkeerterrein van Stenden Hogeschool en vraag op de Open Dag om een uitrijkaart.

Openbaar vervoer

Vanaf het busstation Leeuwarden (naast het NS-station) neem je lijn 612 naar NHL Stenden. Stap na ongeveer tien minuten uit bij de halte van het Stenden Hotel, de tweede halte op de Rengerslaan. Aan de overkant zie je Stenden Hotel en Restaurant Wannee.