Hotel Management Bachelor

Open Dagen Hogere Hotelschool Leeuwarden

Vanaf begin februari 2021 organiseert Stenden Hotel Management School onder voorbehoud weer fysieke kleinschalige open dagen. De hogeschool houdt zich aan de maatregelen zoals die door het RIVM zijn opgesteld. Het is mogelijk dat een of meerdere open dagen geannuleerd worden i.v.m. aangepaste coronarichtlijnen. We informeren je hier zo tijdig mogelijk over.

Overweeg jij een opleiding Hotel Management? En wil je meer weten of twijfel je nog of de opleiding echt bij je past? Meld je dan aan voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool en ontdek hoe jouw leven als hotelschoolstudent eruitziet. De Hogere Hotelschool Open Dagen in Leeuwarden worden voorlopig wekelijks georganiseerd van november tot en met april op een maandag of een donderdag.

Online Open Day (webinar)

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om naar Leeuwarden te komen, wordt er voorlopig ook wekelijks een kosteloze Online Open Day, een webinar, georganiseerd. Een docent en een student vertellen over onze academie, de programma's, ons eigen 4-sterren Stenden Hotel, de vele internationale mogelijkheden, de stad Leeuwarden en Emmen, de verplichte selectiedagen en nog veel meer. Uiteraard is er ook ruimte om al je eigen vragen te stellen. Kijk hier naar alle beschikbare data. 

Ik volg liever een webinar

Waar en wanneer?

De kleinschalige open dagen worden voorlopig wekelijks georganiseerd van november tot en met april op een maandag of een donderdag. Aanmelden voor deze open dagen is verplicht. Per dag kunnen zich een maximum van 24 personen aanmelden. Het is niet mogelijk deel te nemen aan een open dag zonder dat je je hebt ingeschreven.

Neem altijd de bevestiging van aanmelding met het betaalwijs mee naar de hogeschool. De bevestiging is de bedankmail die je ontvangt nadat u betaalt heeft. Het kan zijn dat wij hiernaar vragen bij binnenkomst.

Meld je hier aan

Programma

10.00 – 10.30

Ontvangst met koffie en thee in de lobby van het Stenden Hotel

10.30

Voorlichting door een vakdocent

11.45

Geniet van een heerlijke driegangen lunch, door onze studenten geserveerd in Restaurant Wannee. Maak kennis met het concept van de Nieuwe Nederlandse Keuken van onze chef-kok Albert Kooy.

13.15

Rondleiding door de praktijkruimtes van het hotel en de school

14.30u

Afsluiting van de dag met een kop koffie/thee in de lobby van het Stenden Hotel. Heb je nog vragen dan kun je deze stellen aan de studenten en docent

Voor de rondleiding wordt de groep van 24 personen in drie kleinere groepen verdeeld. Elke groep start de rondleiding op een ander punt, en elke groep wordt begeleid door twee studenten.

Kosten

Je betaalt € 25,- per persoon voor de lunch. Neem je iemand mee? Dan betaalt hij of zij ook dit bedrag. Je kunt maximaal één persoon meenemen. Betalen kan via iDeal op het moment dat je je aanmeldt voor de Open Dag.

Beleid terugbetaling

  • Bij annulering van een open dag door Stenden Hotel Management School stort de hotelschool de betaling terug op de rekening waarmee betaald is.

  • Ben je verhinderd of wil je ruilen van dag (o.b.v. beschikbaarheid)? Meld het dan gelieve 7 dagen van tevoren via marketing.stendenhms@nhlstenden.com of 058 244 1500.

  • Ben je verhinderd en kom je zonder tegenbericht niet opdagen, dan zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten wel door te berekenen, en moet je bij aanmelding van een nieuwe dag opnieuw betalen.

Coronamaatregelen NHL Stenden

  • Bezoek je een van onze locaties? Neem dan zelf een mondkapje mee en draag deze wanneer je in onze gangen, hallen en openbare ruimtes bent.

  • Op onze locaties houdt iedereen zich aan de anderhalve meter afstand en andere coronarichtlijnen vanuit de overheid.

  • In onze gebouwen staan de looproutes aangegeven. Daarnaast zijn overal instructies te vinden met betrekking tot veilig en verantwoord handelen.

Stenden Hotel Management School is onderdeel van NHL Stenden Hogeschool. De hogeschool houdt zich strikt aan alle coronamaatregelen. Lees via onderstaande link hoe onze hogeschool omgaat met de situatie rondom het Coronavirus COVID-19 en waar je actuele informatie kunt vinden.

nhlstenden.com/corona

Meer weten

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via:
marketing.stendenhms@nhlstenden.com
of 058 244 15 00.

Adres, parkeren en OV

Stenden Hotel
Rengerslaan 8-10
8917 DD Leeuwarden

Parkeren

Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor het hotel. Neem de inrit P Stenden Hotel/Restaurant Wannee en meld je links bij de slagboom. Geef daarna aan dat je voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool komt. Is het terrein vol? Rijd dan in plaats van links nu rechtdoor. Parkeer dan op het parkeerterrein van Stenden Hogeschool en vraag op de Open Dag om een uitrijkaart.

Openbaar vervoer

Vanaf het busstation Leeuwarden (naast het NS-station) neem je lijn 612 naar NHL Stenden. Stap na ongeveer tien minuten uit bij de halte van het Stenden Hotel, de tweede halte op de Rengerslaan. Aan de overkant zie je Stenden Hotel en Restaurant Wannee.