Open Avond

Komt het maken van een studiekeuze steeds dichterbij maar ben jij nog niet helemaal zeker van je studiekeuze? Of wil jij juist vroeg beginnen met oriënteren en ben je benieuwd welke opleidingen wij aanbieden? Meld je dan aan voor onze Open Avond op donderdag 30 maart en kom alles te weten over studeren bij NHL Stenden!

Aanmelden

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor deze Open Avond.

Op onze locaties in Leeuwarden en Emmen kan jij sfeer komen proeven tijdens een algemene rondleiding, volg een studiekeuzereis of ontmoet/ga in gesprek met docenten en studenten van onze voltijdopleidingen. Zij laten jou graag zien wat je kan verwachten en hoe het onderwijs eruit ziet bij ons. Bijvoorbeeld met gave projecten en showcases!

Studeren aan het HBO

Voor de Open Avond kan het handig zijn om alvast meer te weten over de opleiding(en), de hogeschool en studeren aan het HBO in zijn algemeen. Ontdek onze website waar je een omschrijving vindt van alle opleidingen, neem een kijkje op onze social mediakanalen om de community van NHL Stenden te leren kennen of check deze video waarin we meer informatie geven over studeren aan een hbo-opleiding. Zo kom je donderdag voorbereid en kan je doelgericht je vragen stellen. Succes!

Afbeelding
 Studiekeuze Felicia
Hoe kies jij nu dé studie die bij jou past?
“Ik wist door mijn online zoektocht welke opleidingen ik wilde bezoeken tijdens de open dag”
Felicia Kooistra