Afbeelding
NHL-Stenden_OpenAvond_30Mrt_WebsiteHeader_1600x420
Afbeelding
NHL-Stenden_OpenAvond_30Mrt_WebsiteHeader_1600x420

Open Avond

Komt het maken van een studiekeuze steeds dichterbij maar ben jij nog niet helemaal zeker van je studiekeuze? Of wil jij juist vroeg beginnen met oriënteren en ben je benieuwd welke opleidingen wij aanbieden? Meld je dan aan voor onze Open Avond op donderdag 30 maart en kom alles te weten over studeren bij NHL Stenden!

Op onze locaties in Leeuwarden, Emmen en Groningen kan jij sfeer komen proeven, in gesprek met docenten en studenten en meer te weten komen over onze voltijd opleidingen. Zij laten jou graag zien wat je kan verwachten en hoe het onderwijs eruit ziet bij ons. Bijvoorbeeld met gave projecten en showcases!

Programma

Bekijk hieronder het programma per locatie:

infosessie-ontdek-het-hbo

Infosessie ontdek het HBO

Er is zoveel mogelijk op het HBO. Laat je informeren over alle smaken van het hoger onderwijs in voltijd, deeltijd of duaal (BBL) en over het niveau wat je kunt kiezen (associate-, bachelor of master degree). En nog veel meer! Jij komt toch ook? Test welke smaak bij jou past. En… er is pizza 😉

Voor de Open Avond kan het handig zijn om alvast meer te weten over de opleiding(en), de hogeschool en studeren aan het HBO in zijn algemeen. Ontdek onze website waar je een omschrijving vindt van alle opleidingen, neem een kijkje op onze social mediakanalen om de community van NHL Stenden te leren kennen. Zo kom je donderdag voorbereid en kan je doelgericht je vragen stellen. Succes!

Afbeelding
Lindsay Stegenga
Hoe kies jij nu dé studie die bij jou past?
“Het is zo’n grote keuze, en je hebt al zoveel te kiezen! Bezoek daarom iedere Open Dag die je kunt vinden!”
Afbeelding
Lindsay Stegenga
Lindsay Stegenga

Welke opleiding op welke locatie

Wil jij weten welke locatie jij tijdens de Open Dag kunt bezoeken? Check onderstaand het opleidingsaanbod om te zien waar jouw opleiding wordt aangeboden en waar je terecht kunt met al je vragen.

Afbeelding
Locatie
Leeuwarden
Afbeelding
Locatie
Afbeelding
Locatie
Groningen