Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-du-lwd.jpg
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-du-lwd.jpg

Regiobijeenkomst Work & Study Hotel Management School

Wil jij werken en studeren combineren? Of heb je de ambitie om (weer) te gaan studeren? Ben je geïnteresseerd in een deeltijd- of duale opleiding Hotel Management? Kom dan naar een van de regiobijeenkomsten van NHL Stenden Hotel Management School en zet de volgende stap om jouw ambities waar te maken! Kijk voor meer informatie ook op Werken en studeren.

Wat, waar en wanneer?

  • Nieuwe data binnenkort beschikbaar

Tijdens de bijeenkomst zullen wij onze opleiding introduceren, kom je alles te weten over de flexibele opleidingen van Hotel Management School en krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Ook is er ruimte voor jouw intake.

Graag tot ziens bij een van onze bijeenkomsten!

Intakegesprek

Een intake is nodig om een goede inschatting te kunnen maken van jouw studielooppad. Voor het inplannen van deze intake is aanmelding via Studielink en het uploaden van het aanmelddocument + meest recente cv verplicht. De intakeprocedure ontvang je automatisch na je Studielink aanmelding. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met ons secretariaat via duaal.hms@nhlstenden.com

Open dag zaterdag 4 februari

Tijdens de NHL Stenden open dag op zaterdag 4 februari 2023 in Leeuwarden, is het Work & Study team ook aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Om 13.30 uur is er een opleidingspresentatie.