Afbeelding
Andere kijk op innoveren illustratie
Afbeelding
Andere kijk op innoveren illustratie

Rondje langs ateliers: een andere plek voor innoveren

NHL Stenden nodigt je uit voor een kennismaking met onze andere kijk op innoveren in de week van Start Academic Year op onze hogeschool. Wij doen meer dan alleen opleiden. We zijn ook een kennis- en innovatiepartner die studenten, docenten, onderzoekers en samenwerkingspartners uitdaagt om voorbij bestaande oplossingen en mogelijkheden te kijken. Dat willen we je graag laten ervaren tijdens het evenement ‘Een andere plek voor innoveren’!

Wat kan ik verwachten?

Wie vooruit wil komen, moet het anders durven doen. En dat doen wij. We mixen opleidingen, vakgebieden en sectoren. Betrekken een frisse blik van buiten, starten bijzondere samenwerkingen op en gebruiken verrassende methodieken. Dit doen we niet alleen binnen de muren van onze collegezalen, maar vooral ook daarbuiten in een inspirerende omgeving. Soms midden in de praktijk, want daar ontstaan innovaties die het verschil maken. Tijdens een inspirerend programma maken wij een rondje langs enkele van deze ateliers en vertellen we het verhaal erachter. Vanzelfsprekend is er ook voldoende ruimte voor het leggen van verbindingen onder het genot van een hapje en drankje.

Dit wil ik niet missen. Hoe meld ik me aan?

Meld je tenminste vóór vrijdag 19 augustus 2022 aan via onderstaande knop. Maar hoe eerder, hoe beter! Voorkom dat je straks in de vakantiemodus zit en jouw plek mist. Er is namelijk een maximum aantal plekken beschikbaar. Zit het evenement vol? Dan organiseren we een extra editie. 

Aanmelden

Kan ik ook in Emmen kennismaken?

Ja, dat kan! Een datum hiervoor is nog niet bekend. Zodra die bekend is, nodigen we je uit.