Rondleiding Hotel Management School

19 april 2021 t/m 7 mei 2021

Welkom potentiële studenten van Hotel Management School NHL Stenden! Na een lange tijd van online evenementen mogen we eindelijk weer gasten ontvangen op onze locatie! Want laten we eerlijk zijn, een studiekeuze maak je ook op basis van de sfeer en uitstraling van de school. We zijn daarom extra verheugd weer rondleidingen aan te kunnen bieden zodat je je zo goed mogelijk kunt oriënteren op je vervolgstap.

Deze rondleidingen worden speciaal georganiseerd voor studenten die geïnteresseerd zijn in de opleiding Hotel Management en niet kunnen wachten om sfeer te proeven op onze school. Twee studenten zullen je rondleiden door onze school en onze praktijkafdelingen. Gedurende de rondleiding heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen aan deze huidige studenten van onze opleiding.

Dus ben jij geïnteresseerd in de opleiding Hotel Management? Kom dan sfeerproeven tijdens deze rondleiding en kom alles te weten over onze school.

Wat, waar en wanneer?

Wat

Rondleiding Hotel Management School

Waar

Locatie Leeuwarden

Wanneer

Elke maandag, donderdag en vrijdag. Vanaf 19 april t/m 7 mei.

Aanmelden

Wil je je graag aanmelden voor een rondleiding? Vul dan het aanmeldformulier in!

Programma

  • Ontvangst koffie & thee
  • Rondleiding door de school
  • Afsluiting

Richtlijnen deelname

  • Hotel Management School houdt zich strikt aan de Covid-19 richtlijnen. Om deze reden vragen we je om 1,5 meter afstand te houden en is het dragen van een mondkapje verplicht
  • Per student kan er 1 ouder mee
  • Omdat de plekken beperkt zijn vragen we je het volgende: zit je nog niet in een examenklas, maar wil je je al wel oriënteren op de hotelschool? Volg dan eerst een online webinar