Taster Day (ITEps)

Vanaf begin februari 2021 organiseert Stenden Hotel Management School onder voorbehoud weer fysieke kleinschalige open dagen. De hogeschool houdt zich aan de maatregelen zoals die door het RIVM zijn opgesteld. Het is mogelijk dat een of meerdere open dagen geannuleerd worden i.v.m. aangepaste coronarichtlijnen. We informeren je hier zo tijdig mogelijk over.

Lijkt de studie International Teacher Education for Primary Schools (ITEps) jou interessant en wil je zeker weten dat deze bij jou past? Wil je kennismaken met docenten én studenten van de opleiding? Of wil je de sfeer proeven op onze unieke locatie? Bezoek dan een van onze Taster Days in Meppel. Je komt alles te weten over de opleiding en ervaart hoe het is om ITEps te studeren.

Bezoek de ITEps Taster Day

Aanmelden

Locatie

Tijdens de Taster Day krijg je informatie over de opleiding, volg je workshops en maak je kennis met studenten en docenten van de opleiding. Na afloop heb jij een beeld van de opleiding en wat je ervan kunt verachten. Je komt een stapje dichterbij het vinden van jouw ideale opleiding.

Programma

10.00 – 10.15 Registratie/ receptie/ welkom
10.15 – 10.45 Overzicht van het ITEps programma
10.45 – 11.35 Workshop 1 (één van de vakken/vakgebieden binnen ITEps)
11.35 – 12.25 Workshop 2 (ITEps vanuit het studentperspectief)
12.25 – 13.00 Lunch – neem je eigen lunch mee (voor soep wordt gezorgd)
13.00 – 13.50 Workshop 3 (nog een vak/vakgebied binnen ITEps)
14.00 – 15.00 Vragen/Einde

Omdat ITEps een Engelstalige opleiding is wordt ook de Taster Day in het Engels aangeboden.