Afbeelding
T&I Conference
Afbeelding
T&I Conference

Technology & Innovation Conference 2024

Studenten en onderzoekers binnen het hoger onderwijs werken aan reële problemen uit de praktijk. Hoe werkt dat en wat levert het op? Tijdens deze conferentie op 19 juni 2024, georganiseerd door de Academie Technology & Innovation van NHL Stenden Hogeschool, laten we je de diversiteit, mogelijkheden en resultaten zien.   

Locatie: WTC Hotel, Leeuwarden

De lectoraten van de academie Technology & Innovation doen baanbrekend toegepast onderzoek in hun domein. Bezoek de tracks om een indruk te krijgen van de diversiteit aan problemen die worden aangepakt en de nieuwste onderzoeksresultaten die door onze studenten en onderzoekers zijn bereikt. Ontdek wat onze opleidingen en onderzoeksgroepen voor jou kunnen betekenen. Bekijk verschillende voorbeelden van toepassingen, raak geïnspireerd over de mogelijkheden en ga in gesprek met onze onderzoekers, docenten en studenten. 

Programma

> Bekijk volledig programma

Enkele highlights uit het programma: 

10.40-11.30 uur Keynote: Anne Schulp 

11.30-13.00 uur Showcases (incl. lunch) 

13.00-15.00 uur Tracks: presentaties van resultaten per onderzoeksgebied 

15.30-17.00 uur Interactieve sessies 

*Het is mogelijk om een persoonlijk programma samen te stellen dat past bij jouw agenda: de hele dag of juist een klein deel van het programma bijwonen. Het programma van deze dag wordt deels in het Engels aangeboden 

Aanmelden