walk-in

Walk In

Twijfel je nog over wat je wilt studeren of zit je nog met een prangende vraag? Benieuwd waarom onze studenten voor NHL Stenden hebben gekozen? Kom dan op donderdag 12 juli tussen 15.00 en 17.00 uur naar de Walk In.

Waar en wanneer?

Locaties en opleidingen

Tijdens Walk In ben je welkom op onze locatie in Leeuwarden (NHL gebouw). Check welke voltijd opleiding aanwezig is.

Aanmelden Walk In

Speeddaten met studenten

Tijdens de Walk In ga jij speeddaten met studenten van NHL Stenden. Onder het genot van een drankje geven ze antwoord op al jouw vragen en krijg je studieadvies op maat over onze voltijdopleidingen. Onze studenten weten als geen ander hoe het is om te studeren aan onze hogeschool en vertellen je graag alles over onze opleidingen.

Twijfel Tafel

Twijfel jij nog over je opleidingskeuze? Maak dan tijdens de Walk In een studiekeuzetest bij onze Twijfel Tafel. Zo weet je binnen vijf minuten in welke richting je moet zoeken. Vervolgens kun je direct speeddaten met studenten van de opleidingen van jouw keuze!

vt_leraar_biologie_sfeer

Waar moet je zijn?

De Walk In vindt plaats in de Kuil van het gebouw van de NHL. Je kunt je van tevoren aanmelden, maar je mag ook zo binnenlopen. Studenten in de Centrale Hal naast de receptie staan hier voor je klaar.