Extra opdrachten docent Engels

Je hebt net de online studiekeuzecheck ingevuld. Bij de lerarenopleiding Engels hebben we nog een extra studiekeuzecheck onderdeel. 

In dit onderdeel van de studiekeuzecheck breng je verder in kaart in welke mate je geschikt bent voor de opleiding tot docent Engels. Door vier opdrachten te maken, beantwoord je voor jezelf of onze opleiding bij jou past ten aanzien van niveau, studiehouding en motivatie. Een afgeronde studiekeuzecheck is een voorwaarde om de inschrijving af te ronden en met de opleiding te kunnen starten. Je bent dus verplicht om alle onderdelen te doen.

Na de studiekeuzecheck krijg je een niet-bindend advies over je geschiktheid voor de lerarenopleiding Engels. Mocht je een negatief advies krijgen, dan raden we je sterk aan om je keuze voor de lerarenopleiding Engels te heroverwegen.

Introductie bij opdrachten

Er zijn vier opdrachten in totaal. Het doel van onderdeel A en B is dat je een indruk krijgt van wat de opleiding en het beroep inhouden. De opdrachten van onderdeel A en B dienen als check voor jezelf. De onderdelen C en D zijn niet alleen een check voor jezelf, maar ook voor ons als opleiding. Daarom moet je die twee onderdelen inleveren via matchingengels@nhlstenden.com.

Ben je geïnteresseerd in de artikelen en opdrachten van onderdeel A en B en is het niveau goed voor je, dan is de opleiding wellicht geschikt voor je. Stel jezelf daarom de volgende vragen tijdens en na het doen van deze twee onderdelen:

  • Vind ik dit interessant?
  • Wil ik meer over dit onderwerp leren?
  • Kan ik het niveau van de artikelen goed aan?
  • Heb ik zin om meer van dergelijke artikelen te lezen?
  • Zie ik mijzelf voor de klas staan?
  • Raak ik enthousiast om met de opleiding te beginnen?

Heb je op één of meerdere vragen ‘nee’ geantwoord? Heroverweeg dan je keuze voor deze opleiding.

Opdrachten Docent Engels

416.44 KB (.PDF)

Inleveren

Zoals hierboven al eerder genoemd dienen de opdrachten van onderdeel A en B als check voor jezelf. Onderdeel C en D zijn naast een zelfcheck ook een middel om je geschiktheid te bepalen voor ons als opleiding. Daarom lever je die twee onderdelen in via matchingengels@nhlstenden.com. De studiekeuzecheck wordt volledig afgerond op het moment dat je de gevraagde materialen hebt aangeleverd. Een afgeronde studiekeuzecheck is een voorwaarde om de inschrijving af te ronden en dus verplicht om met de opleiding te kunnen starten. Het strekt tot de aanbeveling je materialen vóór 1 juni aan te leveren.

We kijken uit naar je video en motivatiebrief!