Extra opdrachten docent Engels

Je hebt net de online matchingtest ingevuld. Bij de lerarenopleiding Engels hebben we nog een extra onderdeel binnen de Studiekeuzecheck.

Met dit onderdeel van de Studiekeuzecheck breng je verder in kaart in welke mate je geschikt bent voor de opleiding tot docent Engels. Door vier opdrachten te maken, beantwoord je voor jezelf de vraag of onze opleiding bij jou past ten aanzien van niveau, studiehouding en motivatie. Een afgeronde Studiekeuzecheck is een voorwaarde om de inschrijving te voltooien. Dit betekent dat je alle onderdelen moet afronden voor je aan de opleiding kunt beginnen.

Na de Studiekeuzecheck krijg je een niet-bindend advies over je geschiktheid voor de lerarenopleiding Engels. Mocht je echter een negatief advies krijgen, dan raden we je sterk aan om je keuze voor de lerarenopleiding Engels te heroverwegen.

Introductie bij opdrachten

Er zijn vier opdrachten in totaal. Het doel van onderdeel A en B is dat je een indruk krijgt van wat de opleiding en het beroep inhouden. De opdrachten van onderdeel A en B dienen als check voor jezelf. Onderdeel C en D zijn niet alleen een toetsing voor jezelf, maar ook voor ons als opleiding. Het is daarom nodig de uitwerking van deze twee onderdelen op te sturen naar matchingengels@nhlstenden.com. Een afgeronde studiekeuzecheck is een voorwaarde om de inschrijving af te ronden. Daarom is het handig je materialen vóór 1 juni naar ons toe te sturen. 

Spreken de artikelen en opdrachten van onderdeel A en B je aan en is het niveau passend? Dan is de opleiding lerarenopleiding Engels wellicht geschikt. Twijfel je nog? Stel jezelf dan de volgende vragen tijdens en na het doen van deze twee onderdelen:

  • Vind ik dit interessant?
  • Wil ik meer over dit onderwerp leren?
  • Kan ik het niveau van de artikelen goed aan?
  • Heb ik zin om meer van dergelijke artikelen te lezen?
  • Zie ik mijzelf voor de klas staan?
  • Raak ik enthousiast om met de opleiding te beginnen?

Heb je op één of meerdere vragen ‘nee’ geantwoord? Heroverweeg dan je keuze voor deze opleiding

Opdrachten Docent Engels

446.45 KB (.PDF)

Inleveren

Zoals hierboven al eerder genoemd dienen de opdrachten van onderdeel A en B als check voor jezelf. Onderdeel C en D zijn naast een zelfcheck ook een middel om je geschiktheid te bepalen voor ons als opleiding. Daarom lever je die twee onderdelen in via matchingengels@nhlstenden.com. De studiekeuzecheck wordt volledig afgerond op het moment dat je de gevraagde materialen hebt aangeleverd. Een afgeronde studiekeuzecheck is een voorwaarde om de inschrijving af te ronden en dus met de opleiding te kunnen starten. We raden je dan ook aan je materialen vóór 1 juni aan te leveren.

Zijn er redenen waardoor het voor jou niet mogelijk is om de opdrachten in te leveren? Neem dan tijdig contact met ons op via matchingengels@nhlstenden.com.