GESLAAGD!

GESLAAGD!

Gefeliciteerd, je bent geslaagd! Een geweldige prestatie, vooral in deze bijzondere tijd. Hoogste tijd om een feestje te vieren. Met een lekker taart maak je het feest compleet. Lees hieronder hoe jij kans maakt op een gratis taart!

taart-video-facebook

Met wie wil jij een taartje eten?

Ken je iemand die geslaagd is en die wel een taartje verdient? Laat via dit formulier weten met wie jij een taartje wil eten en waarom en maak kans op één van de 10 overheerlijke taarten!

Doe mee!

Geslaagd en nu?

Met je diploma op zak is het nu weer tijd om vooruit te kijken. Wat ga je volgend studiejaar doen? Waarschijnlijk heb je je keuze al gemaakt. Maar mocht dat niet zo zijn, bezoek dan onze Online Open Dag op 10 juni.

taart

Taart

Een feest zonder taart, is geen feest. Haal hem bij de supermarkt of bakker, of gooi je eigen bakskills in de strijd. En dat laatste is tof, want dan snijdt het (taart)mes gelijk aan twee kanten. Jij hebt een heerlijke taart én gelijk iets om te doen. Hieronder vind je het recept van de niet te mislukken en lekkerste ‘ik ben geslaagd-taart'!

Ingrediënten:

½ pakje ongezouten roomboter
1 rol koekjes, favoriet: McVitie’s Digestives
2x 200 gram roomkaas, bijvoorbeeld Mon Chou zacht en luchtig
1 beker geklopte slagroom, kant en klaar
1 zakje klopfix
2 zakjes vanillesuiker
2 blikken kersen taartvulling, bijvoorbeeld Hak Taart & vlaaifruit kersen

Bekijk het recept
Drankje

Proost!

Ook een drankje hoort bij zo'n feestelijke gelegenheid. Wat dacht je van een zomerse cocktail? Met dit alcoholvrije recept kun je ongelimiteerd proosten!

Ingrediënten:

10 cl. ananassap
5 cl. appelsap
4 cl. sinaasappelsap
1 cl. vers geperst citroensap

Doe het allemaal in een hoog glas en mix het door elkaar. Maak het af met een parapluutje, een schijfje sinaasappel op de rand en een rietje. En proosten maar!