Location Groningen

Groningen (Phebensstraat)

Op deze kleinschalige NHL Stenden-locatie in het hart van studentenstad Groningen kun je verschillende pabo-opleidingen volgen. Je vindt hier onder andere de Academische pabo en Itess. Het is een kleine locatie, met veel mogelijkheden. In het gebouw heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, zoals een onderwijswerkplaats, library en mediatheek.

Vanaf september 2020 verhuist de Opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo), de Academische Pabo en de International Teacher Education for Secondary Schools (ITEss) naar onze NHL Stenden locatie Groningen Eemsgolaan. Hiermee wordt onze locatie aan de Eemsgolaan een unilocatie van NHL Stenden in Groningen.

Adres

NHL Stenden Hogeschool Groningen
Phebensstraat 1
9711 BL Groningen
+ 31 (0)50 311 29 55
groningen@stenden.com

Postadres

Phebensstraat 1
9711 BL Groningen

Parkeren

Kom je met de auto? Rij dan voorbij het gebouw en neemt de eerste weg links. Ga daarna twee keer rechtsaf en ga de parkeergarage in.

Openbaar vervoer

Deze locatie ligt op loopafstand van het NS-station. Steek de weg over en neem de brug naar het Groninger Museum. Ga na de brug rechtsaf en daarna voor de rotonde linksaf. Via het fietspad loop je de Phebensstraat in. Het gebouw vind je aan je linkerhand.