Industriële Automatisering en Robotica (Ad) duaal

Studieopbouw Associate degree Industriële Automatisering en Robotica duaal

Ben je op zoek naar verandering? Wil je doorgroeien, jezelf bijspijkeren of je specialiseren? Bij NHL Stenden heb je de mogelijkheid om duaal te studeren. Zo kun je een studie combineren met je werk, gezin en andere zaken die je aandacht verdienen. Breng het geleerde direct in de praktijk voor de optimale studie-ervaring. De Ad Industriële Automatisering en Robotica biedt jou daarom het volgende programma.

 

Het onderwijsprogramma bestaat uit vijf modules die samen de tweejarige opleidingen vormen. Elke module bestaat uit 15 of 30 EC (studiepunten) en in totaal kom je uit op 120 EC.

Afbeelding
sfeer-ad-industriele-automatisering-en-robotica-du-lwd-emmen.jpg

Kennis en vaardigheden leer je in de werkcolleges en lessen op de NHL Stenden in Emmen of Leeuwarden. In de 2 jaar doe je veel werkervaring op en verdien je jouw salaris in het bedrijf waar je werkt. Wil jij ook wat je leert direct toepassen in 5 uitdagende Module-opdrachten op je werk in de techniek en je specialiseren in Industrieel automatisering en Robotica

Bekijk video van 1e lesdag SKILL gebouw

Het onderwijsconcept van de opleiding IAR

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!