Industriële Automatisering en Robotica (Ad) duaal

Studieopbouw Associate degree Industriële Automatisering en Robotica duaal

Ben je op zoek naar verandering? Wil je doorgroeien, jezelf bijspijkeren of je specialiseren? Bij NHL Stenden heb je de mogelijkheid om duaal te studeren. Zo kun je een studie combineren met je werk, gezin en andere zaken die je aandacht verdienen. Breng het geleerde direct in de praktijk voor de optimale studie-ervaring. De Ad Industriële Automatisering en Robotica biedt jou daarom het volgende programma.

Het onderwijsprogramma bestaat uit vijf modules die samen de tweejarige opleidingen vormen. Elke module bestaat uit 15 of 30 EC (studiepunten) en in totaal kom je uit op 120 EC.

Afbeelding
sfeer-ad-industriele-automatisering-en-robotica-du-lwd-emmen.jpg

Kennis en vaardigheden leer je in de werkcolleges en lessen op de NHL Stenden in Emmen of Leeuwarden. In de 2 jaar doe je veel werkervaring op en verdien je jouw salaris in het bedrijf waar je werkt. Wil jij ook wat je leert direct toepassen in 5 uitdagende Module-opdrachten op je werk in de techniek en je specialiseren in Industrieel automatisering en Robotica

Bekijk video van 1e lesdag SKILL gebouw

Onderwijsconcept

Wij vinden het belangrijk dat ons onderwijs goed aansluit bij de vragen uit de praktijk én de leervragen van onze studenten. Je werkt daarom vanaf het begin aan opdrachten uit de praktijk. Je leert door te doen en te reflecteren. Je hebt de ruimte om keuzes te maken in jouw leerproces en daarmee te werken aan jouw eigen professionele identiteit. Via het werken aan betekenisvolle oplossingen lever je een bijdrage aan de samenleving. Onze docenten kennen je goed en coachen je bij deze ontwikkeling.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.