Studieopbouw Associate degree IT Service Management

Bij IT Service Management leer je met een bedrijfskundige blik te kijken naar het functioneren van ICT-processen. Jij kijkt hoe je de ICT-dienstverlening kunt managen en hierdoor de klantvriendelijkheid van een bedrijf kunt verbeteren of de productie kunt verhogen.

Afbeelding
sfeer-ad-it-servicemanagement-vt-lwd.jpg

Design Based Education

De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol.

Met Design Based Education heb je veel invloed op je eigen leerroute. Je werkt in kleine groepen met studenten van andere opleidingen aan echte vraagstukken. Je experimenteert en test oplossingen in de nationale of internationale praktijk. Feedback van medestudenten, opdrachtgevers en docenten helpt je om te evalueren en je ideeën aan te scherpen.

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Werken aan uitdagende praktijkprojecten

Tijdens de Ad IT Service Management werk je praktijkgericht en doe je veel praktijkopdrachten, bijvoorbeeld:

Application Design

Dienstverlening aan de klant wordt steeds belangrijker. Zo’n tien jaar geleden besteedden mensen bijna al hun geld aan producten, zoals een horloge. Tegenwoordig zijn het meer diensten die verkocht worden. Tijdens dit project analyseer je een proces.

Managementgame

Waar halen managers hun informatie vandaan? Hoe komen beslissingen tot stand? Via een managementgame ga je een bedrijf runnen. De uitdaging is om het beter te doen dan de concurrentie.

Brandstof voor beslissers

Je gaat onderzoeken aan welke voorwaarden een fabriek moet voldoen. Hoe is het met de concurrentie? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen in de branche? En wat wil de consument aan een nieuw product uitgeven? Je bedenkt een nieuwe strategie voor de toekomst

Information Management

Overal wordt tegenwoordig gebruikgemaakt van informatiesystemen. In organisaties wil men processen en systemen beter op elkaar aan laten sluiten. Oplossingen kunnen worden gezocht in vakken zoals informatiemanagement, IT-servicemanagement, BiSL en ERP

IT Risk & Security

Kennis en informatie is een groot kapitaal voor bedrijven. Deze kennis en informatie zit voor een groot deel opgeslagen in computersystemen. Tijdens dit project leer je welke risico’s er zijn en hoe ze onderkend kunnen worden.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.