Studieopbouw Associate degree Leisure & Events Management

De Ad Leisure & Events Management is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld. De opleiding sluit hierdoor perfect aan bij de praktijk: jij krijgt precies de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Afbeelding
Leisure & Event Management

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn conceptontwikkeling, co-creëren, ondernemerschap, creatief denken, marketing en meer. Je wordt tijdens de studie klaargestoomd voor een vliegende start in de wereld van events.

Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Design-Based Education

De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol.

Met Design-Based Education heb je veel invloed op je eigen leerroute. Je werkt in kleine groepen met studenten van andere opleidingen aan echte vraagstukken van opdrachtgevers uit de Leisure & Events branche. Samen onderzoek je een praktijkvraag en kom je met vernieuwende ideeën. Om zeker te weten dat jouw idee werkt, test je jouw plan in de praktijk. Je leert dus door te proberen en te doen. Aan de hand van feedback van medestudenten, opdrachtgevers of docenten scherp je jouw idee steeds verder aan tot het dé oplossing biedt voor een vraagstuk.

Tevens krijg je de mogelijkheid om een deel van je opleiding zelf in te vullen. Door bijvoorbeeld zelf te kiezen uit opdrachten, stageplekken ontdek je waar jouw talenten en ambities liggen. Daarbij krijg je begeleiding van je coach.

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Praktijk en onderzoek

Tijdens de gehele opleiding werk je veel in de praktijk. Dit doe je in opdracht van bedrijven, onze lectoraten, ons toeristisch onderzoeksinstituut Stenden ETFI of het Centre of Expertise Leisure, Tourism and Hospitality (CELTH) waar de opleiding deel van uitmaakt. Daarnaast ga je meerdere keren tijdens je studie op internationale fieldtrip.

Accreditaties en keurmerken

De opleiding Leisure & Events Management heeft de volgende accreditaties en keurmerken:

  • Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO)
  • Bijzonder Kenmerk Duurzame Ontwikkeling (NVAO)

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.