Afbeelding
Photo
Afbeelding
Photo

Leisure & Events Management (Ad)

Ben jij nieuwsgierig, ondernemend, creatief en houd je van organiseren? Wil je graag aan de slag in de vrijetijdssector? Dan is de Associate degree Leisure & Events Management echt iets voor jou!

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Associate degree

De Ad-opleiding Leisure & Events Management leidt je op voor een functie in de vrijetijdsindustrie. Dit biedt veel mogelijkheden in een brede vrijetijdsmarkt.

  • Je studeert bij de nr.1 Leisure & Events Management opleiding in Nederland volgens Keuzegids HBO 2022.
  • Ontwikkel je in twee jaar tot een professional in de event industrie.
  • Stroom door naar het Bachelor programma zonder studievertraging op te lopen.
  • Vanaf dag 1 werk je aan real-life vraagstukken uit de praktijk: Je ontwikkelt betekenisvolle leisure & events producten of diensten voor echte opdrachtgevers, zoals Dgtl, Oerol, Hello festival en TT assen.
  • Je kunt de opleiding in Emmen of Leeuwarden volgen.
  • De opleiding Leisure & Events Management van NHL Stenden is de beste opleiding in haar soort volgens de Keuzegids Hbo 2022. 

Afbeelding
student-associations-hall-group

Open Dag

12 november 2022, 10.00 - 16.00 uur

Open Dag

Wat staat je te wachten?

Ad Leisure & Events Management is een echte creatieve managementopleiding, waarbij het bedenken van concepten en het organiseren en regisseren van betekenisvolle belevenissen in de vrijetijdssector centraal staan. Je leert tijdens de opleiding veel over concept & creatie, marketing & communicatie, bedrijfseconomie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast doe je kennis en praktijkervaring op in de vrijetijdssectoren. De focus ligt daarbij op evenementen, maar er is ook aandacht voor sport, kunst/cultuur, recreatie, toerisme en media. Bovendien leer jij hoe je al deze kennis kunt toepassen bij het zelfstandig ontwikkelen van een evenement of product voor een echte opdrachtgever.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Emmen & Leeuwarden
Taal
Engels en Nederlands
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
Ervaringsverhaal
“Samen met vrienden heb ik al 4 keer het Kudtfeest georganiseerd met ruim 400 bezoekers als toppunt! De laatste editie van Monkeyfest trok ruim 500 bezoekers”
Afbeelding
Ervaringsverhaal
Sebastiaan Bril
Student Ad Leisure & Events Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!