Maritieme Techniek (Ad)
Maritiem Instituut Willem Barentsz

Jouw toekomst na afronding van de Associate degree Maritieme Techniek

De meeste afgestudeerden van de Ad Maritieme Techniek hebben binnen drie maanden een baan. De vraag naar goed opgeleide, praktijkgerichte specialisten en generalisten in deze sector is namelijk erg groot.

Afbeelding
english language course

Jouw loopbaan

Je kunt na het afronden van deze studie bijvoorbeeld aan de slag als constructeur bij een jachtwerf of onderhoudsengineer bij een rederij, maar ook als werkvoorbereider, inkoper of project engineer.

De werkgelegenheid voor een Ad-professional in de maritieme techniek is uitstekend. Het maritieme bedrijfsleven zit namelijk te springen om goed opgeleide, praktijkgerichte specialisten en generalisten. De startsalarissen van afgestudeerden uit onze sector zijn dan ook het hoogst in vergelijking met de startsalarissen van andere beroepssectoren (bron: Keuzegids hbo 2018). Na je opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als als constructeur bij een jachtwerf of onderhoudsengineer bij een rederij, maar ook als werkvoorbereider, inkoper of inkoper.

Doorstuderen? Doe een bachelor!

Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vakgebied en doorstuderen? Dat kan! Met een associate degree Maritieme Techniek op zak kun je een verkort tweejarig programma volgen van de bachelor Maritieme Techniek.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Ad Maritieme Techniek op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!