ad_communicatie_header

Showcase

Tijdens je studie Online Content Creator werk je voor verschillende nationale en regionale opdrachtgevers. In de video’s hieronder vertellen Kayleigh, Julia, Jane en Dion je meer over hun ervaringen van hun studie.

#Omapost

Tijdens het vak wervend schrijven hielpen studenten de startup Omapost met vernieuwende online concepten. Tweedejaars student Kayleigh Oostra vertelt in de onderstaande video over haar concept.

#LCNow

Samen met de Leeuwarder Courant ontwikkelden studenten een apart nieuwskanaal voor jongeren op Instagram. Studenten maken en beheren de look and feel, posts op Instagram en video’s.

vlogs

#Coaching

Bij coaching werken studenten onder begeleiding aan een zelfgekozen specialisme. Iedere student mag zijn eigen project kiezen en laat doormiddel van blogs en vlogs zien wat hij of zij doet. Bekijk hieronder de video’s om te zien wat eerstejaars studenten aan het doen zijn.

#SnoekPuurGroen

Voor het duurzame hoveniersbedrijf Snoek Puur Groen hebben eerstejaars studenten online content voor bijzondere tuinen gemaakt.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over de opleiding Online Contentcreator?Meld je dan aan voor de online open dagen op 9, 10 en 11 februari. Extra leuk is, dat je op donderdag 11 februari in een persoonlijk gesprek met docentFrits van Essen én een aantal studenten van opleiding al je vragen kunt stellen. Graag tot dan!