Ontdek de opleiding Communicatie

Video

Elbrich koos voor onze opleiding Communicatie omdat ze het merkte dat de opleiding persoonlijk en kleinschalig is met veel aandacht voor haar als student. Bekijk haar verhaal en bedenk of onze benadering je aanspreekt.

Met de opleiding Communicatie kies je voor een opleiding waarmee je alle kanten op kunt. Je gaat creatief aan de slag maar leert ook strategisch denken. Tijdens de praktijkopdrachten doe je enorm veel werkervaring op, zodat je na je studie direct aan de slag kunt in je nieuwe baan!

Video

Bekijk in deze film hoe het Karim en Marco is vergaan na hun studie. Zij studeerden samen en werken nu samen in hun eigen bedrijf.

Meer weten?

Wil jij net als Elbrich, Karim, Marco en Marije communicatie studeren en wil je meer over deze opleiding weten? Meld je aan voor de (online) open dagen. Extra leuk is, dat je in een persoonlijk gesprek met Elbrich en docent Nick Kits rustig je vragen kunt stellen. Graag tot dan!

Marije deed eerst een MBO opleiding en koos voor Communicatie omdat ze het erg leuk vond om veel samen te werken en vind het fijn dat ze als studenten veel onderling contact hebben. Lees haar verhaal hier.

.

”Om zeker van mijn keuze te zijn, ben ik naar de Open Dag op NHL Stenden geweest.”

Praktijkervaring staat centraal binnen je opleiding. Niet alleen voer je samen met je medestudenten veel projectopdrachten uit voor echte opdrachtgevers, maar je  loopt ook een langere periode stage. Zo ervaar je niet alleen hoe jouw baan er na je studie uit kan zien, maar ontdek je ook welk type bedrijf het beste bij je past. Stijn vertelt hier over zijn stage ervaring.

.

”Tijdens mijn stage heb ik mij grotendeels bezig gehouden met maken van content voor de social media.”

Tweedejaars studente Nadja vindt het veelzijdige karakter van de opleiding zo aantrekkelijk. Van evenementen organiseren tot creativiteit, tot strategie; het komt allemaal aan bod. Lees hier haar verhaal.

.

”Veel creatieve aspecten maar ook het belang van strategische keuzes komt goed naar voren.”

“Ontzettend veelzijdig, persoonlijk en betrokken en ook online onderwijs gaat eigenlijk heel erg goed!” Tweedejaars studente Sigrid heeft haar draai helemaal gevonden en heeft de strateeg in zichzelf ontdekt. Lees haar enthousiaste verhaal hier.

Sigrid

foto_sigrid

”Als ik de opleiding in één woord zou moeten omschrijven, zou dat zeker ‘veelzijdig’ zijn.”

Tijdens je opleiding Communicatie maak je ook je eigen communicatiemiddelen. Deze video’s over twee alumna studenten is gemaakt door de tweedejaars studenten Simone Nicolai en Silke Baarda gemaakt. Cool toch?

Rixt

Bekijk deze video en kom erachter wat Rixt het allerleukst aan de opleiding Communicatie vond, wat haar het meest is bijgebleven en wat voor werk ze nu doet.

Brenda

Laat je meenemen in het enthousiasme van Brenda, die je alles vertelt over haar tijd op de opleiding en het werk wat ze nu doet