Cyber Safety & Security (Ad) deeltijd

Studieopbouw Ad Cyber Safety & Security

De opleiding is een praktische opleiding waarin je veel opdrachten gaat uitvoeren in het werkveld. Heb je al een baan in de Cyber Safety & Security, dan kun je wellicht deze opdrachten in je huidige werk uitvoeren. Anders ga je aan het begin van de opleiding op zoek naar een plek waar je kan werken aan deze opdrachten. Daarnaast ga je één dag in de week naar NHL Stenden om samen met je medestudenten in een learning community te werken aan de leeruitkomsten van de opleiding. Naast het werken in de praktijk en in de learning community zul je nog bezig zijn met zelfstudie.

De opleiding bestaat uit 6 thematische modules van 15 ec waarin actuele vraagstukken vanuit de praktijk aan de orde komen. Daarnaast zijn er twee modules van ook 15ec op het gebied van persoonlijke professionele ontwikkeling.

Afbeelding
Sfeer Rengerslaan

Werk en studie combineren

Ben je op zoek naar verandering? Wil je doorgroeien, jezelf bijspijkeren of je specialiseren? Bij NHL Stenden heb je de mogelijkheid om in deeltijd te studeren. Zo kun je een studie combineren met je werk, gezin en andere zaken die je aandacht verdienen. Breng het geleerde direct in de praktijk voor de optimale studie-ervaring.

Het onderwijsconcept van de opleiding Cyber Safety & Security

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours