Jouw toekomst na afronding van HBO-ICT deeltijd

Met de HBO-ICT deeltijd studie geef jij jouw toekomst als ICT-professional vorm. Of je nou programmeur, projectmanager of codeur wil worden, met deze flexibele opleiding start je alvast in de juiste richting en kun je het werkveld in zodra je er klaar voor bent. Je wordt een praktische ICT'er met een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt. Samen stomen we je klaar om in teamverband lastige vraagstukken van jouw bedrijf of klanten aan te vliegen. Ben jij klaar om jouw toekomst vorm te gaan geven? Schrijf je dan nu in voor onze HBO-ICT deeltijd opleiding.

Afbeelding
opleiding

Loopbaan

Met een HBO-ICT diploma op zak ben jij de aanjager binnen jouw organisatie op het gebied van innovatieve ICT-oplossingen. Je weet de juiste mix te vinden tussen ICT en het werken met mensen. Je bent op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen en kunt deze toepassen op de werkvloer.

Het werkveld is erg breed, dus je kunt in uiteenlopende functies aan de slag. Bijvoorbeeld als ICT-consultant, security officer, software engineer of game developer, maar ook als organisatieadviseur, projectleider of data-analist.

 

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding HBO ICT op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!