Praktische zaken Master Health Innovation

Voor toelating tot de master Health Innovation heb je een bachelordiploma nodig, bij voorkeur van een verwante hbo-opleiding in het zorg- en/of agogische domein of op het gebied van zorgmanagement.

Toelatingseisen

Belangrijker dan het juiste diploma, is jouw affiniteit met het domein zorg en welzijn.

Wil jij als vaktechneut, onderwijsexpert of bedrijfskundige jouw talenten inzetten in de zorg? Dan ben je van harte welkom. 

Voldoe je niet aan de toelatingseisen

Twijfel je of jouw opleiding voldoende aansluit bij het programma van de master? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact met ons op via gijs.terlouw@nhlstenden.com.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2022/2023 € 2.209
Instellingscollegegeld 2022/2023 € 8.495
Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour Leeuwarden

Beleef onze campus in Leeuwarden, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!