Studieopbouw Associate degree Hotel Management

De opleiding Associate degree Hotel Management is internationaal georiënteerd en richt zich op gastvrijheid, gastronomie, catering, evenementen, human resources, marketing, sales en financiën. In twee jaar maak je kennis met al deze vakgebieden, tot op supervisor-niveau. Tijdens je studie pas je de theorie toe in de praktijk, zowel bij ons eigen leerbedrijf in Leeuwarden of bij onze partnerbedrijven in Emmen. 

Afbeelding
sfeer-ad-hogere-hotelschool-vt-lwd-emmen-1.jpg

Wat leer je tijdens de opleiding Associate degree Hotel Management?

Het studieprogramma van de voltijd Associate degree Hotel Management is gebaseerd op Design Based Education. Jouw persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden staan hierin centraal. Om deze ontwikkeling goed te ondersteunen, krijg je vanaf de eerste dag een studiecoach die je begeleidt bij je studie en met wie je je voortgang bespreekt. Het meeste leer je buiten het klaslokaal. Samen met je groep ontwerp, creëer, evalueer en herontwerp je echte projecten uit de hospitalitybranche.

Opbouw van de studie

Het onderwijsconcept van de opleiding Hotel Management

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Afbeelding
2G7A4840-bewerkt-new

Hotel Management School Leeuwarden

Deze opleiding is onderdeel van Hotel Management School Leeuwarden, wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Als student van Hotel Management School Leeuwarden word je constant uitgedaagd kennis te vergaren, talent te ontwikkelen en te anticiperen op een snel veranderende wereld. Ben jij er klaar om een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche te worden?

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.