Hotel Management deeltijd
Hotel Management School

Jouw toekomst na afronding van de Hotel Management deeltijd

Na afronding van de opleiding Hotel Management deeltijd heb je veel verschillende carrièremogelijkheden op de arbeidsmarkt. Met een Hotelmanagement diploma op zak ben je internationaal georiënteerd, durf je out of the box te denken en begrijp je de veranderende dynamiek van de hospitality industrie.

Afbeelding
sfeer-hotelschool

Loopbaan

Wanneer je de deeltijd Hotelschool afrondt krijg je de titel Bachelor Arts in Hotel Management (BA). Dit is een internationaal erkende graad die een goede basis is voor een carrière in binnen- en buitenland. Je kunt doorgroeien naar een managementbaan in de horeca of een andere branche waar gastvrijheid en dienstverlening centraal staat. Een hotel, restaurant, café, wellnesscenter, zorginstelling, recreatiepark, congrescentrum of luchtvaartmaatschappij: je kunt alle kanten op. 

Beroepen

  • Eigenaar van hotel, restaurant, wijnbar of koffiehuis 

  • Sales- en Marketingmanager van een hotel(keten) 

  • Catering manager bij groot congrescentrum 

  • Rooms Division manager 

  • Food & Beverage manager 

Doorstuderen

Ben jij nog niet uitgestudeerd en wil jij je verder verdiepen in je vakgebied? Kies dan voor een masteropleiding. Je kunt bijvoorbeeld de masteropleiding Arts in International Hospitality & Service Management volgen.

Hospitality professionals zijn hard nodig!

De veranderende wereld heeft een grote impact op de hotelindustrie maar de vooruitzichten van deze branche zijn nog steeds goed. 

HR specialisten Esther Visser van Apollo en Leonardo Hotels en Jolanda de Graaff van Van der Valk Hotels vertellen je waarom dit hét moment is om Hotel Management te studeren!

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Hogere Hotelschool deeltijd op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!